Bakan Akar Ile Baskan Büyükkiliç, MSB Dijital Gösterim Merkezi'ni Ziyaret Etti

Bakan Akar Ile Baskan Büyükkiliç, MSB Dijital Gösterim Merkezi'ni Ziyaret Etti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Milli Savunma Bakani Hulusi Akar ile birlikte yogun ilgi gören Milli Savunma Bakanligi Dijital Gösterim Merkezi’ni ziyaret etti.

Yediden yetmise her yas grubuna açik olan ve Kayserililerin yogun ilgisini gören MSB Dijital Gösterim Merkezi’ni ziyaret eden Bakan Akar ile Baskan Büyükkiliç, vatandaslarin coskulu sevgi gösterisi ile karsilasti. 3 ana bölümden olusan ve ücretsiz olarak ziyaret edilen merkezin içerisini gezen Bakan Akar ile Baskan Büyükkiliç, basta gençler olmak üzere vatandaslarla bol bol hatira fotografi çektirdi. Kursunlu Otoparki’nda ziyaretçi akinina ugrayan Dijital Gösterim Merkezi’nde LED ekranda TSK envanterinde bulunun yerli ve milli silahlar 3 boyutlu içeriklerle ziyaretçilere etkileyici bir deneyim olarak sunuluyor. Dijital tünelde Milli Muharip Uçak (MMU), TCG Anadolu SIHA Savas Gemisi, Atak Helikopteri ve Altay tanki gibi projelere ait görüntüler muhtesem görsel sovlarla sunuluyor.

MSB Dijital Gösterim Merkezi’nde, Milli Savunma Üniversitesi’ne girerek TSK bünyesine katilmak isteyen gençlere yönelik danismanlik hizmeti ve kariyerini milli savunma sanayinde sürdürmek isteyenlere de rehberlik hizmeti sunuluyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile