Bakan Bak'tan TVF Spor Lisesi Erkek Voleybol Takimi Için Tebrik Mesaji

Bakan Bak'tan TVF Spor Lisesi Erkek Voleybol Takimi Için Tebrik Mesaji

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Osman Askin Bak, Uluslararasi Okul Sporlari Federasyonu tarafindan Sirbistan’da düzenlenen Dünya Liseler Arasi Voleybol Sampiyonasi’ni üçüncü olarak tamamlayan TVF Spor Lisesi Erkek Voleybol Takimi için tebrik mesaji yayimladi.

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Osman Askin Bak, Uluslararasi Okul Sporlari Federasyonu tarafindan Sirbistan’da düzenlenen Dünya Liseler Arasi Voleybol Sampiyonasi’ni üçüncü olarak tamamlayan TVF Spor Lisesi Erkek Voleybol Takimi’ni yayimladigi mesajla tebrik etti.

Bakan Dr. Osman Askin Bak, tebrik mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Uluslararasi Okul Sporlari Federasyonu tarafindan Sirbistan’da düzenlenen Dünya Liseler Arasi Voleybol Sampiyonasi’nda Tayvan temsilcisini yenerek bronz madalya kazanan TVF Spor Lisesi Erkek Voleybol Takimimizi kutluyorum. Türkiye, voleybol ülkesi olma yolunda emin adimlarla ilerlemektedir. Okul sporlarinda elde edilen dünya üçüncülügü, ülke olarak uluslararasi alanda yakaladigimiz istikrarli basarimizin devami için önemlidir. Dünya Liseler Arasi Voleybol Sampiyonasi’nda kadinlarda mücadele eden ve organizasyonu besinci sirada tamamlayan Acibadem Bilim Doga Lisesi’ni de tebrik ediyorum. Gelecege umutla bakmamizi saglayan genç sporcularimizin basarilarinin devamini diliyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile