Bakan Bozdag'dan Denizli'ye Bölge Adliye Mahkemesi Müjdesi

Bakan Bozdag'dan Denizli'ye Bölge Adliye Mahkemesi Müjdesi

Denizli’nin uzun zamandir bekledigi Bölge Adliye Mahkemesi’nin kurulma karari, Adalet Bakani Bekir Bozdag tarafindan imzalandi.



Denizli’de istinaf süreçlerinin hizlanacagi ve yargilama süreçlerinde adaletin zamaninda tecellisine önemli katki sunacak olan Bölge Adliye Mahkemesi’nin kurulma müjdesini Adalet Bakani Bekir Bozdag verdi. Uzun zamandir beklenen mahkemenin Bakan Bozdag tarafindan imzalanmasi ardindan AK Parti Denizli Milletvekili Sahin Tin, sosyal medya hesabindan Bakan Bozdag ile görüsüp sükranlarini ilettiklerini söyledi.

Sahin Tin, paylasiminda, “Denizli’mize ‘Bölge Adliye Mahkemesi’ kurulma karari Adalet Bakanimiz Bekir Bozdag tarafindan imzalandi. Alinan bu karar ile ‘istinaf’ süreçleri hizlanacak, yargilama süreçlerinde ‘adaletin zamaninda tecellisine’ önemli katkilar sunulacaktir. Denizli’nin uzun zamandan beri bekledigi Bölge Adliye Mahkemesi müjdesini veren Adalet Bakanimiz Bekir Bozdag ile görüsüp sükranlarimizi ilettik. Denizli, hakki olan bir hizmete daha AK Parti ile kavusuyor. Gayretimiz halkimizin adil karara makul sürede erismesi. Hayirli olsun” ifadelerine yerdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile