Bakan Çağlayan Azerbaycan’da

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, “Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi Ekonomiden Sorumlu Bakanları İkinci Toplantısı”na katılmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye geldi.

Burada Azerbaycanlı mevkidaşı Şahin Mustafayev ile bir araya gelen Çağlayan, "İki bakan olarak Son derece yoğun tempoda çalışıyoruz. Kardeşimle sürekli irtibat halindeyiz. Ama telefonla, ama bir araya gelerek önemli görüşmeler, değerlendirmeler yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde ekonomik ilişkilerimizi daha da artırmak, bu konuda Türkiye'nin bazı alanlarda elde etmiş olduğu tecrübe ve bilgi birikimini artırmak noktasında önemli çalışmalar yapacağız" dedi.

Mustafayev ise, ”Bu, kardeş ülkenin bakanı olan Zafer Çağlayan'la sayısız görüşlerimizden biri. Ülkelerimiz arasında her alanda ikili ilişkilerde gelişme yaşanıyor. Bugün yaptığımız görüşmede amacımız ülkelerimiz arasındaki ilişkileri daha da geliştirmektir” diye konuştu.

Görüşmenin ardından taraflar karşılıklı hediye takdiminde bulundu. Her iki bakan, görüşmenin ardından Bakü'de bir mağazanın açılışını gerçekleştirdi

Bakan Çağlayan, Azerbaycan ziyareti kapsamında Türk Konseyi Ekonomiden Sorumlu Bakanları İkinci Toplantısı’na katılacak .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile