Bakan Demir Anayasa değişikliği hakkında konuştu

Bakan Demir Anayasa değişikliği hakkında konuştu

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, AK Parti Burdur İl Başkanlığı ziyaretinde anayasa değişikliği hakkında konuştu.

  Bakan Demir , Tü ; rkiye ' nin 2002 yılında AK Parti ' ye ne kadar ihtiyacı varsa 2011 ' de daha fazla ihtiyacı olacağını belirtti . Vatandaşların partiye olan gü ; veninin her gü ; n daha da arttığını kaydeden Bakan Demir , anayasa değişikliğinden sonra vatandaşın hü ; kü ; mete daha fazla inanacağını dile getirdi .
Referandum sü ; recine giren ü ; lkelerin Tü ; rkiye ' de yaşanan sorunları yaşamadığını aktaran Bakan Demir , ' Ö ; nü ; mü ; zde bir referandum sü ; reci var . Ama şunu bilesiniz ki , hiç ; bir demokrasi gelişimini sağlayan iktidar bizim yaşadığımız sorunları yaşamıyor . Muhalefet engelliyor . Ö ; nü ; mü ; ze birç ; ok engel ç ; ıkıyor . Ü ; mit ediyorum ki Anayasa Mahkemesi ileri demokrasiye katkı sağlayacak bir karar verir , biz de halkımızın bu referandumda ne diyeceğini ö ; ğreniriz . Biz her şeye razıyız . Halkımızın vereceği her takdire hazırlıklıyız '
diye konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile