Bakan Eker ve Eroğlu, hafta sonu Afyonkarahisar'a geliyor

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, yarın Afyonkarahisar'da tarım ve hayvancılığın sorunları ve çözüm önerileri konulu toplantıya katılacak.<

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, yarın Afyonkarahisar'da tarım ve hayvancılığın sorunları ve çözüm önerileri konulu toplantıya katılacak.

Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) ev sahipliğinde Korel Termal Otel'de gerçekleştirilecek toplantı saat 17.00'de başlayacak. Bakan Eker, toplantı da bir konuşma yapacak.

Eker, cumartesi akşamı Afyonkarahisar'da konaklayacak. Eker, pazar günü de Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret ettikten sonra partisinin il danışma meclisi toplantısına katılacak.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu da 9 Ocak Pazar günü Afyonkarahisar'a gelecek. Eroğlu, Bakan Eker ile birlikte Vali Balkanlıoğlu'nu ziyaret edip il danışma meclisi toplantısına iştirak edecek. Eroğlu, daha sonra AK Parti Yürütme Kurulu ve ilçe başkanlarıyla toplantı yapacak. Eroğlu, 10 Ocak Pazartesi günü Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO)'na ziyaret gerçekleştirdikten sonra Ankara'ya gitmek üzere Afyonkarahisar'dan ayrılacak.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile