Bakan Eroğlu Ankara'daki Abd Büyükelçiliği'ne Yapılan Saldırıyı Değerlendirdi

Bakan Eroğlu Ankara'daki Abd Büyükelçiliği'ne Yapılan Saldırıyı Değerlendirdi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ankara'daki ABD Büyükelçiliği’ne gerçekleştirilen canlı bombalı saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu sadece üç beş tane PKK'lı teröristin yaptığı iş değil.

Arkasında hangi güçlerin olduğunu biliyoruz. Bizim önümüzü hiç kimse kesemez” dedi.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ATSO) Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından gerçekleştirilen Ocak ayı ihracat rakamlarının açıklandığı toplantı sonrasında partisinin İl başkanlığını ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ankara'daki Amerikan Büyükelçiliği’ne gerçekleştirilen canlı bombalı saldırı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Gerçekleştirilen saldırının menfur bir saldırı olduğunu belirten Bakan Eroğlu şöyle konuştu: “Amerikan konsolosluğunun giriş kapısına bir bombalı saldırı düzenlenmiş. İki şehidimizin olduğunu ifade ediyorlar. Bir de herhalde canlı bomba öldü diye tahmin ediyorum. Şehitlerimize Allah’dan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun, ailelerine sabırlar diliyoruz. Milletimizin de başı sağ olsun. Ama tabii görüyorsunuz Türkiye’nin büyümesini hazmedemeyenler var. Bu sadece üç beş tane PKK'lı teröristin yaptığı iş değil. Arkasında hangi güçlerin olduğunu biliyoruz. Türkiye'nin muazzam yükselişini hazmedemeyenler Türkiye ile uğraşıyorlar, ama biz de sabırla metanetle kararlılıkla hedefimize doğru ilerleyeceğiz. Bizim önümüzü hiç kimse kesemez. Çünkü Türkiye 21. asırda yıldız bir ülke olarak tarihi mührünü vuracaktır. Ben buna inanıyorum. 21 asır bizim asrımız olacaktır. Bu milletin, bu şanlı milletin asrı olacaktır.” Bakan Eroğlu’nun Afyonkarahisar’daki temaslarının ardından uçak ile Ankara’ya gideceği bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile