Bakan Eroğlu, Bayburt esnafından 'evet' istedi

Referandum kapsamında Bayburt'ta gelen Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, esnafı gezerek referandumda evet oyu kullanmasını istedi.

Çevre

Referandum kapsamında Bayburt'ta gelen Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, esnafı gezerek referandumda evet oyu kullanmasını istedi.

Çevre ve Orman Bakanı Eroğlu, Bayburt Valisi Kerem Al'ı makamında ziyaret etti. Vali Al'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Eroğlu, yapılan ağaçlandırma çalışmalarından memnun olduğunu dile getirdi. Ağaçlandırma çalışmalarının daha da artacağını söyleyen Bakan Eroğlu, mera konumuna elverişli olmayan yerleri ağaçlandıracaklarını, bu konuda valiye talimat verdiğini dile getirdi.

Belediyeye de ziyarette bulunan Bakan Veysel Eroğlu, su isale hattı hakkında bilgi aldı. Bakan Eroğlu, Bayburt'un Demirözü ilçesinde baraj yaptıklarını, önümüzdeki yıl su tutmaya başlayacağının altını çizdi.

Daha sonra esnaf ziyaretinde bulunan Bakan Eroğlu, esnaftan tek tek 'evet' oyu istedi. Bakan Eroğlu'nun ziyaret ettiği esnaf Murat Kurt, "Ben AK Partili değilim ama izzeti nefsim için 'evet' oyu vereceğim. Herkesin de böyle olmasını isterim." diye cevap verdi.

Aydıntepe ilçesindeki gölet açılışına da katılan Bakan Eroğlu, göletin daha da genişletilmesi, geliştirilmesiyle Trabzon Uzungöl gibi olacağını dile getirdi. KÖYDES Projesi kapsamında Bayburt'ta 44 milyar TL yardım yapıldığı söyleyen Bakan Eroğlu, "Bayburt'a hizmet için 'evet' diyoruz, siz de referanduma 'evet' oyu verin." ifadelerini kullandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile