Bakan Eroğlu, Kadın Kolları Kongresine Katıldı

Bakan Eroğlu, Kadın Kolları Kongresine Katıldı

Afyonkarahisar AK Parti Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi Afyon Ticaret Borsası Sosyal Tesisleri'nde başladı.

Toplantıya, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, İl Başkanı Mehmet Zeybek, kadın kolları üyeleri de katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Fatma Akbaba, görev yaptığı 8 yıl boyunca sıkıntılar yaşadıklarını ancak çıraklıktan ustalık dönemine ulaştıklarını söyledi.

Akbaba, "Davamıza olan sadakatımız sayesinde bugünlere geldik. Asla gaflete düşmedik, zafer sarhoşluğuna düşmedik. Çıraklık döneminden ustalık dönemine böyle geldik. AK Parti bünyesinde bayan olarak görev yapma gururunu yaşadım. Görev yaptığım süre içerisinde her alanda kendisini hissettiren kadına pozitif ayrımcılıkla mücadele ettik." dedi.

Kadınların heyecanına şahit olduğunu ifade eden Akbaba, teşkilata üye yapmak için kapı kapı dolaştıklarını, ancak şimdi kadınların gönüllü olarak üyelik için başvuruda bulunduğu belirtti.

Akbaba, "Amacımız, teşkilat olarak 70 milyonun kendisini ev sahibi olarak hissetmesidir. Sessiz yığınların sesi olabilmek için yola çıktık. Kadınlarımızın sorunlarını çözmez için yola çıktık. Bu yol uzun ince ancak yürüyeceğiz. 'Halka hizmet hakka hizmettir' düsturu ile hizmet vermek için çalışmalarımız devam edecektir." diye konuştu.

Konuşma sonrasında faaliyet raporu okunarak Kadın Kolları'na adaylık için asil ve yedek üyelik seçimine gidildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile