Bakan Faruk Çelik: Ovaazatlı'ya hurda kamyon gönderilmedi, muhalefetin uğraştığı şey bu mu?

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Ovaazatlı beldesine, gönderilen kamyonların hurda çıktığı ve geri alındığına iliş

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Ovaazatlı beldesine, gönderilen kamyonların hurda çıktığı ve geri alındığına ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB)'da işadamlarıyla bir araya gelen Bakan Faruk Çelik, çıkışta gazetecilerin 'Ovaazatlı beldesine verilen iki kamyonun 1969 model olduğu, çalışmadığı için iade edildiği ve iş makinesinin verimsiz olduğu' yönündeki iddiaları sorması üzerine Bakan Çelik, şu cevabı verdi: "Böyle bir konuyu duymadım. Ben, sizden duydum. Yani benim bilgim yok, ama şunu söyleyeyim, Ovaazatlı seçimlerinin neticesi ortadadır. Seçimlerden rahatsız olup, seçim bitmesine rağmen orada politikayı sürdürmeye çalışanlar varsa bu onların sorunudur. Beldenin sorunları bizim sorunlarımızdır. Altyapısıyla, üst yapısıyla araç ve gereçleriyle bizim sorunlarımızdır. Biz onları çözmeye çalışıyoruz."

Ovaazatlı'da herhangi bir şeye ihtiyaç varsa yenisinin alınacağına değinen Bakan Çelik, şöyle konuştu: "Engel yok önümüzde yani. İhtiyaç varsa yenisi alınır, değiştirilir. Daha da ilavesi yapılır. Bu mesele midir yani? Siyaset yapsınlar. Bunlar politik, yüzeysel karalamaya dönük şeyler. Yani orada beldede yüzde 60'ların üzerinde oyu hazmedemiyorlarsa, bu onların sorunudur. Yani neyi konuşuyorlar? Bula bula kamyonu bulmuşlar. Varsa öyle bir şey değiştiririz. O kamyonu ben bilmiyorum yani, bu mu yani siyaset. Muhalefetin uğraştığı şey bu mu? Daha çok mesafe alırlar bu kafayla, daha çok yerinde sayarlar bu kafayla yani."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile