Bakan Gönül: Türkiye’De Siyaset Anlayışı Değişti

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Türkiye’nin bugünkü siyasetinin 30 yıl önceki siyaset gibi olmadığını belirtti.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Türkiye’nin bugünkü siyasetinin 30 yıl önceki siyaset gibi olmadığını belirtti.

12 Haziran genel seçim çalışmalarını Antalya’da sürdüren Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Antalya Kent Konseyi’ni ziyaret etti. Konsey üyeleri ile buluşan Gönül’e Kent Konseyi Genel Sekreteri Semanur Kurt, konseyin bu güne kadar neler yaptığını anlattı.

Konsey üyeleri ile buluştuğu için mutlu olduğunu ifade eden Bakan Gönül, STK’ların ve devlet yararına çalışan kurumların öneminden bahsetti. Türkiye’nin hızla da değişen bir ülke olduğunu ifade eden Bakan Gönül, ülkede 30 yıl önceki siyasetten çok farklı siyaset yapıldığını, Türkiye’ye ne lazımsa biz getiririz anlayışının artık kaybolduğunu belirtti. Türkiye’nin bürokratik bir imparatorluk olduğunu da unutmamak gerektiğini ifade eden Gönül, “Bunu hiç akıldan çıkartmamak lazım. Bunlar okullarda neden okutulmuyor bilmiyorum. Osmanlıyı bir model alıp nasıl gelmiş nasıl büyümüş bakmak lazım. Osmanlı büyük bir bürokratik imparatorluktur.” dedi.

Öte yandan AK Parti Antalya 11’nci sıra milletvekili adayı Ahmet Şahin’in seçim bürosu açılışına katılan Bakan Gönül, burada partililere seslendi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya’da gerçekleştirdiği mitingde büyük bir coşku olduğunu ifade eden Bakan Gönül, bunun da parti teşkilatı sayesinde olduğunu belirtti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile