Adalet Bakani Abdulhamit Gül, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bursa’ya geldi. Bursa Valiligi’ndeki ziyaretinin ardindan AK Parti Bursa Il Baskanligi’na geçen Adalet Bakani Gül, teskilat üyeleri ile bir araya geldi. Bakan Gül, "Bursa, sanayisiyle, istihdamiyla, ekonomisiyle daha da güçlenen bir sehrimiz. Bu konuda da Türkiye’nin katma degerine çok önemli katkilarda bulunuyor. Türkiye’ye deger katan bir sehir. AK Parti 84 milyonun partisidir. AK Parti’nin tabelasini millet asmistir, 84 milyonun partisi olarak devam etmektedir. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan liderliginde daha güçlü Türkiye basarisina ilerlemektedir. AK Parti, millet ile beraber yürüyecek, milletimizin ne derdi varsa bunu çözecek olan yine AK Parti’dir. Milletimiz de bunu yakindan takip etmekte. Biz de teskilat olarak, milletimizle el ele kol kola ayni türküyü söyleyerek yola devam edecegiz" dedi.
AK Parti öncesinde Türkiye’nin ekonomik ve hizmet alanlarinda çok geride olduguna isaret eden Adalet Bakani Gül, "Türkiye, 2002 ile beraber yeni bir sayfaya dahil oldu. 19 yilda yaptiklarimiz, bundan sonra yapacaklarimiz, yine milletimizin gündemdedir. Milletimiz, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan liderliginde gelecege güvenle bakmaktadir. Adalet hizmetleri anlaminda da çok degerli katkilar yaptik. Bölge adliye binalarimizi, Karacabey’de, Iznik’te, Gemlik’te, Orhangazi’de hizmetinize sunduk. 2 yil önce Bölge Adliye Mahkemesi’ni kurduk. Bu alanda da Bursa’yi merkez haline getirdik. Çok önemli bir adim olarak Bölge Idari Mahkemesi’ni kurduk. Üretimin, ticaretin merkezi olan Bursa yargisal anlamda da merkez oldu. Türkiye’nin sorunlarini çözmüs olan tek siyasi hareket AK Parti dedik. Muhalefetin bir projesi bulunmamakta, sorunlari çözme vizyonu asla bulunmamakta. Bundan sonra da milletimiz, bu ülke için projesi olan, katkisi olan AK Parti ile yol yürüyecektir. Projesi olmayan milletin derdini dert edinmeyen muhalefete milletimizin ayiracagi vakit yoktur. 2023’e girerken, onlar tekli aday çoklu aday ile ugrasadursun, Cumhur Ittifaki’nin karari nettir; adayimiz bellidir, 19 yildir milletimizle yol yürümüs Recep Tayyip Erdogan’dir" seklinde konustu.
AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan da, "Bursa diger illerden çok daha farkli özelliklere sahip, hem sanayi, ticaret, hem de turizm kenti. Ciddi manada göç alan bir sehir. Dolayisiyla bu büyüme esnasinda sayin Cumhurbaskanimizin hedeflerine en iyi ulasan sehirlerden bir tanesi" dedi.
Bakan Gül Açiklamasi 'Milletimizin, Projesi Olmayan Milletin Derdini Dert Edinmeyen Muhalefete Ayiracagi Vakit Yok'
Türkiye’nin sorunlarini çözmüs olan tek siyasi hareket AK Parti oldugunu ifade eden Adalet Bakani Abdulhamit Gül, "Muhalefetin bir projesi bulunmamakta, sorunlari çözme vizyonu asla bulunmamakta. Bundan sonra da milletimiz, bu ülke için projesi olan, katkisi olan AK Parti ile yol yürüyecektir. Projesi olmayan milletin derdini dert edinmeyen muhalefete milletimizin ayiracagi vakit yoktur. 2023’e girerken, onlar tekli aday çoklu aday ile ugrasadursun. Cumhur Ittifaki’nin karari nettir. Adayimiz, 19 yildir milletimizle yol yürümüs Recep Tayyip Erdogan’dir" dedi.



















