Bakan Isikhan, Denizli Il Istihdam Ve Mesleki Egitim Kurulu Toplantisina Katildi

Bakan Isikhan, Denizli Il Istihdam Ve Mesleki Egitim Kurulu Toplantisina Katildi

Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Prof. Dr. Vedat Isikhan, Denizli Il Istihdam ve Mesleki Egitim Kurulu 2024 yili 2. olagan toplantisina uzaktan baglantiyla baskanlik etti.



Denizli’nin isgücü, istihdam ve mesleki egitim ihtiyacini tespit etmek, mesleki ve teknik egitim okul ve kurumlari ile isletmelerde yapilacak mesleki egitim ve istihdam konularinda etkinlik ve verimliligi artirmak amaciyla yerel düzeyde politikalar olusturmak, plan yapmak ve kararlar almak, ilgili kurum ve kuruluslara görüs ve önerilerde bulunmak amaciyla düzenlenen Il Istihdam ve Mesleki Egitim Kurulu (IIMEK) 2024 yili 2. olagan toplantisi, kurul temsilcilerinin hazir bulundugu toplantiya online olarak katilan Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Prof. Dr. Vedat Isikhan’in baskanliginda gerçeklestirildi.



Denizli Valiligi toplanti salonunda gerçeklesen toplantiya Denizli Valisi Ömer Faruk Coskun, Pamukkale Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Turan Karadeniz, Denizli Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Hülya Bartal, Pamukkale Üniversitesi ÇEKO Bölüm Baskani Prof. Dr. Oguz Karadeniz, Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Tas, Is Kurumu Il Müdürü Fatih Isik, kamu kurum ve kuruluslarinin yani sira sivil toplum kurulusu temsilcileri katildi.



Bakan Isikhan’in video konferans sistemi ile yaptigi toplanti sonrasi Il Istihdam ve Mesleki Egitim Kurulu (IIMEK) Toplantisi, Vali Coskun baskanliginda devam etti. Vali Ömer Faruk Coskun, toplantida yaptigi konusmada; “Kurul toplantisinda alacagimiz kararlarin ilimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.



Denizli Çalisma ve Is Kurumu Il Müdürü Fatih Isik tarafindan genel isgücü piyasasi verileri hakkinda kurul üyelerine bilgilendirme sunumu yapildi. Toplanti, kurul üyelerinin görüs ve önerilerinin ardindan sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile