Gençlik ve Spor Bakani ve AK Parti Izmir Milletvekili Adayi Mehmet Muharrem Kasapoglu, esi Ayse Betül Kasapoglu ve AK Parti Izmir Il Baskani Bilal Saygili ile birlikte Izmir Atatürk Lisesine gelerek Cumhurbaskanligi ve 28. Dönem Milletvekilligi Genel Seçimleri için 1260 numarali sandikta oyunu kullandi. Vatandaslarla birlikte sirasinin gelmesini bekleyen Bakan Kasapoglu, sandik görevlilerinin cep telefonu ile kabine girmemesi uyarisinda bulunmasina karsilik "Telefonum yanimda yok" cevabini verdi. Oyunu kullanmasinin ardindan açiklama yapan Bakan Kasapoglu, "Hayirli olsun insallah. Ülkemizde oy verme süreci basladi.
Yogun bir kampanya döneminden sonra ülkemizin dört bir tarafinda vatandaslarimiz sandiklarda tercihlerini kullaniyor ve insallah gün sonu itibariyle milletimizin karari ortaya çikmis olacak. Ülkemiz demokratik olgunlukla, halkimizin sogukkanliligiyla, ferasetiyle pek çok seçimi geçirdigi gibi insallah bu seçim de ayni olgunlukla bir demokrasi söleni olarak geçecektir. Insallah memleketimiz için, milletimiz için, ülkemizin gelecegi için hayirli olacaktir. Herkes için hayirli olmasini diliyorum. Tüm sandik görevlisi arkadaslarimiza, gayret gösteren tüm görevlilere bu alanda kolayliklar diliyorum, basarilar diliyorum. Izmir’imiz için, ülkemiz için hayirli olsun diyorum" diye konustu.
Bakan Kasapoglu Oyunu Kullandi
Izmir Atatürk Lisesinde oy kullanan Gençlik ve Spor Bakani ve AK Parti Izmir Milletvekili Adayi Mehmet Muharrem Kasapoglu, "Bu seçim de ayni olgunlukla bir demokrasi söleni olarak geçecektir" dedi.



















