Bakan Kavaf, Çocuklarla Bir Araya Geldi

Bakan Kavaf, Çocuklarla Bir Araya Geldi

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü Aydın Yetiştirme Yurdunda barınan çocuklarla bir araya geldi.

Çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Aydın'a gelen Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü Aydın Yetiştirme Yurdu ve Aydın ÇOGEM'i ziyaret ederek, yurtlarda barınan çocuklarla bir araya geldi. Çocuklar tarafından çiçekle karşılanan Bakan Kavaf, çocuklarla birlikte yemek yiyip, onların sorunlarını dinledi.
Bakanlığına bağlı Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü'nün yatırımlarını yerinde görmek ve sorunları incelemek için ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Bakan Kavaf, Aydın'da da bu amaçla bulunduğunu söyledi. Aydın'ın sosyal hizmet kurumlarının çeşitliliği ve hizmet kalitesi açısından iyi bir noktada bulunduğunu belirten Kavaf, bununla yetinmediklerini ve hizmetlerin daha iyi noktaya taşınması için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Kavaf, tespit ettikleri sorun ve eksikliklerinde 2011 yatırım programı içerisinde tamamlanacağını bildirdi.
AK Parti'nin 8 yıllık iktidarı döneminde Türkiye'nin çok ciddi bir kalkınma hamlesi içerisine girdiğini savunan Bakan Kavaf, 12 Eylül'de halkoyuna sunulacak anayasa değişikliği paketinin de Türkiye'de özgürlüklerin önünü açması ve ekonomik kalkınma hamlesinin devam etmesi bakımından önemli olduğunu kaydederek, "8 yıllık iktidarımız döneminde çok ciddi bir kalkınma hamlesini gerçekleştirildi. Tabiri caizse memleket yeniden inşa edilmeye başladı. Bunun daha hızlı bir şekilde devam edebilmesi için anayasadan, yasalardan kaynaklanan birtakım engellerin de kaldırılması ve Türkiye'nin önünü açacak şekilde düzenlemelerin yapılması gerekiyor. Bu çerçevede gayet iyi niyetle düşünülmüş, hazırlanmış bir anayasa değişikliği paketi var. Herkes sivil bir anayasa istiyor. Ancak bu konuda bir mutabakat sağlanamadığı için paket halindeki bir değişiklik gündeme alındı. 12 Eylül'de yapılacak referandum sonucun hayırlı olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile