Bakan Kavaf Karaman'da

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Van'ın Erciş ilçesinde anne ve 4 çocuğunun öldürülmesi ile ilgili olarak, hayatta kalan ve bakıma muhtaç olan aile fertleri varsa koruma altına alınabileceğini söyledi

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Van'ın Erciş ilçesinde anne ve 4 çocuğunun öldürülmesi ile ilgili olarak, hayatta kalan ve bakıma muhtaç olan aile fertleri varsa koruma altına alınabileceğini söyledi.
İncelemelerde bulunmak ve 'Sevgi Evleri'nin resmi açılışını yapmak üzere Karaman'a gelen Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Vali Süleyman Kahraman'ı ziyaret etti. Villa tipi 5 evden oluşan ve Haziran ayından bu yana çocukların kullanımında olan Sevgi Evleri'nin hizmet verdiğini belirten Bakan Kavaf, "Karaman, sosyal hizmetler kurumları açısından kurumlarımızın çeşitliliği ve verdiğimiz hizmet kalitesi içerisinde Türkiye'de en iyi olduğumuz illerden birisi" dedi.
Bir basın mensubunun Van'ın Erciş ilçesi Çelebibağ beldesinde bir anne ve 4 çocuğunun ölümüyle sonuçlanan cinayetle ilgili herhangi bir çalışmaları olup olmadığını sorması üzerine Kavaf, "Olayın adli kısmıyla İçişleri Bakanlığı, hukuki kısmıyla da Adalet Bakanlığı ilgileniyor. Eğer geride hayatta kalan ve bakıma muhtaç olan aile fertleri varsa biz onları kurumlarımızda bakım ve koruma altına alırız. Hukuki ve adli boyutuyla ilgili bakanlıkların çalışmaları devam ediyor" diye konuştu.
Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin sonunda Bakan Kavaf'a, Vali Kahraman tarafından el dokuması kilim hediye edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile