Bakan Kılıç'tan Ak Parti Konya İl Başkanlığı'na Ziyaret

Bakan Kılıç'tan Ak Parti Konya İl Başkanlığı'na Ziyaret

Bir dizi açılış ve ziyaret için Konya'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Konya İl Başkanvekili Mustafa Erkuş'un yanı sıra Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya milletvekilleri, il yönetim kurulu üyeleri ile il gençlik ve il kadın kolları başkanları yer aldı. İl Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Bakan Kılıç, Onur Defteri'ni imzaladıktan sonra bir süre il yönetimi ve milletvekilleri ile Konya'nın spor ve gençlikle ilgili yatırımları hakkında sohbet etti. AK Parti Konya İl Başkanvekili Mustafa Erkuş, ziyaretin sonunda gününanısına Bakan Kılıç'a çini işlemeli bir ayna hediye etti

Bakan Kılıç, daha sonra AK Parti Konya İl Gençlik Kolları yönetimi ve üniversite birimi ile bir araya geldi. İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ziyarette Kılıç, gençlik kolları hakkında bilgi aldıktan sonra gelecek neslin yetişmesi konusunda önemli değerlendirmelerde bulundu. 2023 Türkiye'sinin inşasında gençlere büyük görevler düştüğünü söyleyen Kılıç, 'Bugün önemli yerlere, makamlara gelmek istiyorsanız sizi rakiplerinizden ayıracak bir özelliğinizin olması gerekir. Bu özelliği de ancak çokokuyarak, çok araştırarak kazanabilirsiniz. Bu vatana, bu bayrağa, bu halka hizmet etmek istiyorsanız çok okumanız gerekir. Mahkeme kadıya mülk değil. Bizlerin bulunduğu bu makamlar gün gelecek çok okuyan, çok araştıran arkadaşlarımın olacak. Size tavsiyem öncelikle hem doğu, hem de batı klasiklerini okumanız. Televizyona ve internete ayırdığınız zaman kadar okumaya ve araştırmaya da zaman ayırırsanız farklı olabilirsiniz ' dedi. Programın sonunda AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi, Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'a bir kalem hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile