Bakan Osman Askin Bak Açiklamasi 'Yarin Milli Takimimizin Maçi Için Herkesi Ekran Basina Bekliyoruz'

Bakan Osman Askin Bak Açiklamasi 'Yarin Milli Takimimizin Maçi Için Herkesi Ekran Basina Bekliyoruz'

Rize’de bayramlasma töreninde vatandaslar ve protokol bir araya geldi. Bayramlasmaya katilan Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak gündemle ilgili açiklamalarda bulundu.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydani’nda Kurban Bayrami’nin ikinci gününde vatandaslar ile protokol bir araya gelerek bayramlasti. Bayramlasmanin ardindan protokol üyeleri önlüklerini giyerek vatandaslara kavurma ve pilav dagitti.

Rize Belediyesi tarafindan kurulan çadirda yapilan bayramlasma törenine çok sayida vatandas katildi.

Yogun katilimin oldugu bayramlasma programina Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, Rize Valisi Ihsan Selim Baydas, Rize Milletvekili Harun Mertoglu, Il Jandarma Komutani Albay Ali Güngör, Rize Belediye Baskani Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdogan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yilmaz, vali yardimcilari, Il Emniyet Müdürü Murat Türesin, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Rize Ticaret Borsasi Baskani Mehmet Erdogan, siyasi parti temsilcileri ile vatandaslar katildi.

Bayramlasma törenine katilan Bakan Bak, gündem ile ilgili açiklamalarda bulundu.

Bayramlarin herkes için çok önemli oldugunu ifade eden Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, “Bizim açimizdan bu bayram buruk geçiyor. Gazze’de yasanan soykirim bizi derinden üzüyor. Bu zulme son vermek gerekiyor. Cumhurbaskanimizin bu konudaki temaslari devam ediyor. 3 gün önce de Ispanya ve Italya’daydik. Dünya liderleriyle görüstük. Insallah o zulüm de sona erecek. Tabii Rize’miz için de bayramlasma organizasyonu önemli. Bir araya geliyoruz. Dini bayramlarimiz çok çok önemli. Bizi birlikte tutan, degerlerimizi koruyan önemli bayramlar. Avrupa Futbol Sampiyonasi Almanya ile Iskoçya maçi ile basladi.

Vatandaslarimiz televizyon basinda izliyorlar. Yarin da milli takimimizin maçi var. Aksam saat 19.00’da Gürcistan karsisinda oynayacaklar. Herkesi ekran basina bekliyoruz. Almanya’da biletler tükenmis. Orada da büyük bir ilgi var. Tabii Almanya’da yasayan, Avrupa’da yasayan Türk vatandaslarimiz katiliyorlar. Olimpiyatlar bizim çok önemli. Paris Olimpiyatlari için de çalisiyoruz. Rizespor da geçtigimiz sezon basarili bir sezon geçirdi. Önümüzdeki sezonda da basarilar diliyorum. Arkadaslar yogunlukla çalisiyorlar. Bayramlar birlik ve beraberligin oldugu ortamlar. Sabah yagmur yagiyordu, simdi terliyoruz. Herkese selam ve saygilar. Gelenlere hos geldin diyoruz, saglikli ve güvenli bir sekilde geri dönmelerini rica ediyoruz. Trafik yogunlugu var. Kazalardan korunmak lazim. Sürücülerin dikkat etmesi gerekiyor. Sag salim insallah evlerine dönerler. Herkesin ayagina saglik, meydana geliyorlar. Güzel bir ortam, insanlar birbirini görüyor. Selamlasiyor, sakalasiyorlar. Belediye baskanimiza tesekkür ediyoruz. Kavurma pilav ismarliyor vatandaslara. Belediye baskanimiza ve sayin valimize çok tesekkür ediyoruz. Bütün hemsehrilerimize, bütün vatandaslarimiza hayirli bayramlar diliyoruz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile