Bakan Özak, Hasan Doğan'ı Resmen Açacak

Bakan Özak, Hasan Doğan'ı Resmen Açacak

Canik Belediyesi'nin Türk sporuna kazandırdığı Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nin, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak tarafından resmen açılacağı bildirildi.

Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'ni bir yıl önce hayata geçirerek Türk sporuna kazandıran, fakat resmi açılışını yapmayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Haziran Pazartesi günü görkemli bir açılış töreni ile eseri taçlandırmaya hazırlanıyor. Saat 11.00'da Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın resmi açılışını yapacağı Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde açılış hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.
Spor Kompleksi'nin açılışını değerlendiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsun'a yakışan, oldukça modern ve işlevselliği yönünden Karadeniz'de dahi örneği bulunmayan spor kompleksimizin resmi açılış heyecanını yaşıyoruz. 9 bin 500 metrekare arsa üzerine 4 bin 500 metrekare kapalı alan olarak inşa edilen bu tesis Karadeniz Bölgesi'nin en büyük spor ve eğitim kompleksi olma özelliğini taşıyor" dedi.
Başkan Genç, Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nin resmi açılışını 28 Haziran Pazartesi günü saat 11.00'da Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'la birlikte yapacaklarını belirterek, tüm vatandaşları açılışa davet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile