Bakan Özer'den Sanliurfa Büyüksehir Belediyesine Ziyaret

Bakan Özer'den Sanliurfa Büyüksehir Belediyesine Ziyaret

Sanliurfa’ya gelen Milli Egitim Bakani Mahmut Özer, Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgü’lü ziyaret etti.

Bakani Mahmut Özer, okullara yaptigi incelemelerin ardindan Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’ü ziyaret etti. Beyazgül, Bakan Özer’e belediye öncülügünde kentte egitim alaninda yapilan çalismalar hakkinda bilgi verdi.

“Sanliurfa’da egitim kalitesini iyilestirecegiz”

Peygamberler sehri Sanliurfa’da olmaktan büyük bir mutluluk duydugunu anlatan Milli Egitim Bakani Mahmut Özer, egitim kalitesinin iyilestirilecegini söyledi.

Bakan Özer, “Egitimin kalitesinin iyilestirilmesi adina neler yapabiliriz bunu tespit etmek için Sanliurfa’ya geldik. Sanliurfa Valiliginde bir degerlendirme toplantisi yaptiktan sonra dört okulumuzda incelemelerde bulunduk. Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani’mizi makaminda ziyarete geldik. Büyüksehir Belediye Baskanimiza çok tesekkür ediyorum. Bu süreçlerde tüm okullarimizin ihtiyaçlarinin karsilanmasi noktasinda verdigi desteklerden dolayi ayni zamanda Sanliurfa’da özellikle okul yapilacak arazilerin bulunmasi ve egitim için tahsisi ve yapimiyla ilgili çok önemli desteklerde bulunuyor. Bu anlamda Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskanimiza Sanliurfa’daki egitimin kalitesinin artmasina bu baglamda hem lojistik destek verme hem de kapasiteyi artirmadaki desteklerinden dolayi sükranlarimi sunuyorum. Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskanimiz ve paydas kurumlarin da destekleriyle Sanliurfa’da egitim kalitesini çok daha yukarilara tasiyacagiz. El birligi ile devletimizin tüm imkanlariyla egitim kalitesini çok daha iyi noktalara getirecegimize inaniyoruz” ifadelerini kullandi.

Kentte gençlere ve ögrencilere yönelik projelerin devam ettiginin altini çizen Beyazgül ise “Milli Egitim Bakanimizi Sanliurfa’da agirlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bakanimiz ile Sanliurfa’nin egitimiyle ilgili önemli görüsmeler ve toplantilar yaptik. Milli Egitim Bakanimiz Türkiye için bir sans Sanliurfa için ise yatirimlarin müjdecisi oldu. Sanliurfa’daki okul, derslik, ögrenci ve ögretmen sayilariyla ilgili bir çalisma ortaya konuldu. Bakanimiz Sanliurfa’ya yapilacak yatirimlari genel müdürlüklerine talimat verdiler. Biz Sanliurfa halki adina tesekkürlerimizi bildiriyoruz. Ziyaret edilen okullarda görülen eksikliklerin giderilmesi noktasinda Bakanimiz çok yakindan ilgilenerek gerekli çalismalari aninda baslatti. Kendilerine bir kez daha tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile