Bakan Özhaseki'den Büyükkiliç'a 'Hayirli Olsun' Ziyareti

Bakan Özhaseki'den Büyükkiliç'a 'Hayirli Olsun' Ziyareti

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki, 31 Mart Mahalli Idareler Seçimi’nde yeniden Büyüksehir Belediye Baskani seçilerek, Kayseri için hizmete devam eden Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a ‘hayirli olsun’ ziyareti gerçeklestirdi. Bakan Özhaseki, "Bundan sonra iyi seyler söyleyecegiz. Iyi hayaller kuracagiz" dedi.



Büyüksehir Belediyesi Baskanlik Girisi önünde Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki’yi çiçeklerle karsilayan Baskan Büyükkiliç, Bakan Özhaseki’yi Büyüksehir Belediyesi baskanlik makaminda agirladi.

Gerçeklesen hayirli olsun ziyaretinde konusan Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki, tüm Türkiye’de oldugu gibi Kayseri’de de seçimle birlikte yeni bir dönemin basladigini ifade etti.

Bakan Özhaseki, bu dönemde de Baskan Büyükkiliç’in Kayseri halkindan bir kez daha güvenoyu aldigini, kendileri için kosturmasi, çalismasi ve gayret etmesi için oy aldigini dile getirerek, ise baslarken ‘hayirli olsun’ ziyareti gerçeklestirmek istediklerini ifade etti.

Özhaseki, ülke için Kayseri için yaklasik 30 yildir süren bir mücadelesi oldugunu da kaydederek, bir günü bile bos geçmeyen, her ânindan hayirli isler düsünülüp yapilan hizmetle dolu bir 30 yil olarak niteledigi hizmetlerine degindi. Bakan Özhaseki, Kayseri tarihi ve gelisimine de deginerek, 30 yil çalistiklari bir ekip oldugunu, öncesine göre arada daglar kadar fark oldugunu belirterek; "Bugün ticaret bu sehirde canli, sanayi canli, egitimde 5 tane üniversitemiz var. Bütün okullarimiz açik, yavrularimiz egitimlerini görüyorlar. Saglikta istedigimiz her türlü imkâna ulasabiliyoruz. Kültürde, sanatta, sporda bu sehir en üstte olmanin mücadelesini veriyor. Bunlarin hepsi bir gayretin ürünü olarak ortaya çikiyor. Cenab-i Allah nice güzel hizmetler yapmayi da degerli baskanimiza, ilçe belediye baskanlarimiz nasip etsin" dedi.



"Seçim bitti, geçim basladi"

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki; “Seçim bitti, simdi geçim dönemi. Eskiden kalmis bir takim lüzumsuz dedikodulari tekrarlamanin, söylemenin, “sen bunu demistin, bende sana bunu demistim, vay sen bunu neden böyle söyledin” demenin hiçbir manasi yok. Kötü söz sahibine ait. Orada kaldi. Bir daha da tekrara gerek yok. Bundan sonra iyi seyler söyleyecegiz. Iyi hayaller kuracagiz. Iyi hedefler koyacagiz. Bu sehri gelistirmenin, büyütmenin ve içerisinde yasayan insanlarin müreffeh ve mutlu olabilecegi, herkesin mutlu olabilecegi bir ortam olusturabilmek adina gayret verecegiz. Ankara’da da ben gücüm neye yetiyorsa, oradaki siyasi agirligim, bilgim ve birikimim her neye yetiyorsa sehrimiz için sonuna kadar kullanmaya devam edecegim" dedi.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç ise ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek “Insallah berekete vesile olursunuz, seref verdiniz” ifadelerinde bulundu. Bakan Özhaseki, günün anisina seref defterini de imzalarken, Baskan Büyükkiliç, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki ve beraberindeki heyet ile hatira fotografi çekindi. Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki’nin Baskan Büyükkiliç’a hayirli olsun ziyaretinde Vali Gökmen Çiçek, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakan Yardimcisi Refik Tuzcuoglu, AK Parti Il Baskani Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Saban Çopuroglu ve Murat Cahid Cingi da hazir bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile