Bakan Özhaseki Ve Yildirim Erzincan'a Geliyor

Bakan Özhaseki Ve Yildirim Erzincan'a Geliyor

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki ile AK Parti Genel Baskan Vekili Binali Yildirim, bir dizi temel atma ve açilis programlarina katilmak üzere Erzican’a geliyor.

AK Parti Erzincan Il Baskani Mehmet Cavit Sireci, Bakan Özhaseki ve AK Parti Genel Baskan Vekili Yildirim’in Erzincan ziyaretine iliskin olarak bir basin açiklamasi yaparak Erzincan halkini programlara davet etti.

Baskan Sireci açiklamasinda su ifadelere yer verdi:

“AK Parti Genel Baskan Vekilimiz Binali Yildirim, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanimiz Mehmet Özhaseki’yi yarin Erzincan’imiz da agirlayacagiz.

Ziyaret çerçevesinde ilk olarak Kizilay-Hocabey Toplu Konut ve Kamu Ortakligi Idaresi Baskanligi Kentsel Dönüsüm Projesi Temel atimi gerçeklesecek.

Daha sonra Demirkent beldemizde Riskli Alan 80 Daire Projesi, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Il Müdürlügü Yeni Hizmet Binasi, Vasgirt Deresi Millet Bahçesi temelleri atilacak.

Son olarak Kati Atik Aktarma Transfer Merkezi açilisi ile Kemaliye’de tamamlanan 161 konutun ve Refahiye Kayi köyünde tamamlanan 79 adet iskân konutunun tapu teslimi yapilacak.

Tüm halkimizi yarin 07.09.2023 Persembe günü saat 15.00’te Kizilay Hocabey Toplu Konut ve Kamu Ortakligi Idaresi Baskanligi Konutlari Temel Atma tören alanina hemserimiz AK Parti Genel Baskan Vekilimiz Binali Yildirim, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanimiz Mehmet Özhaseki ile bulusmaya bekliyoruz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile