Bakan Özhaseki'ye Büyüksehir'de Coskulu Karsilama

Bakan Özhaseki'ye Büyüksehir'de Coskulu Karsilama

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’i makaminda ziyaret etti. Bakan Özhaseki, Büyüksehir Belediyesi önünde bando takiminin marslari, Türk bayraklari ve mesaleler ile coskuyla karsilandi.



Bir dizi ziyaretler çerçevesinde memleketi Kayseri’ye gelen Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Bakan Özhaseki’ye AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayse Böhürler, Murat Cahid Cingi ve Sayin Bayar Özsoy, AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm, ilçe belediye baskanlari, Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardimcilari Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk ve Ali Hasdal, genel müdürler ve daire baskanlari eslik etti. Baskanlik girisinde Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki’yi çiçekler ve Türk bayraklari ile coskulu bir sekilde karsilayan Baskan Büyükkiliç, daha sonra belediye bahçesinde bir süre vatandaslarla ve belediye personeli ile sohbet etti.

“SEHRIMIZE HOS GELDINIZ, SEREF VERDINIZ”

Bakan Özhaseki ve beraberindeki heyeti baskanlik makaminda agirlayan Büyükkiliç, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, “Sehrimize hos geldiniz, seref verdiniz. Yuvaniza hos geldiniz. Bakanliginiz ile tecrübe ve basarilarinizin devamini diliyorum. Cenab-i Allah, hem sehrimize, hem ülkemize hayirli hizmetlere vesile kilsin diye dua ve temennide bulunuyorum” dedi.

Birlik ve beraberlik mesaji veren Baskan Büyükkiliç, Bakan Özhaseki’nin tecrübelerinden yararlanarak daha güzel hizmetler etmeye devam edeceklerini belirterek, söyle konustu:

“Seyyid Burhaneddin Hazretleri’nin türbesini ziyaret ettikten sonra, Cuma namazimizi eda ettikten sonra, Valiligimize ardindan da Kayseri Büyüksehir Belediyemize ugramak suretiyle bizleri onurlandirdiniz. Insallah daha güçlü bir sekilde Kayseri’mize hep beraber el ele, gönül gönüle sizlerle, milletvekillerimizle, 16 ilçe belediye baskani kardesimizle dayanisma içerisinde daha güzel hizmetler yapacagiz. Sizin desteginizden, tecrübenizden yararlanarak sürdürecegimize inaniyoruz. Seref verdiniz, hos geldiniz.”

“KAYSERI’DEKI BELEDIYECILIK BIR NOKTADA ZIRVE OLDU”

Baskan Büyükkiliç’a misafirperverliginden dolayi tesekkür eden Bakan Özhaseki ise Kayseri Büyüksehir Belediyesi’ni ikinci kez bakan olarak ziyaret eden Bakan Özhaseki, “Bugün bu makama ikinci kere bakan olarak geliyorum. Allah utandirmasin diye tabi ki dua ederek sözlerime basliyorum. Haliyle yillardir süren Kayseri’deki belediyecilik bir noktada zirve oldu. Birçok sehrimize de örnek oldu. Sayin Cumhurbaskanimizin Istanbul’da bizlerin de Kayseri’de baslatmis oldugu hizmet belediyeciligi bir kavramla yola çiktigimiz, iyi niyetle gayret ettigimiz ortam bugün ete kemige büründü, güzel isler olarak karsimiza çikti” diye konustu.



“KAYSERI’YI UNUTMADIM, ZATEN UNUTMAM MÜMKÜN DEGIL”

Kayseri’yi unutmasinin mümkün olmadigini ifade eden Özhaseki, “Bugün Kayseri Türkiye’de parmakla gösterilen bir sehir haline geldi. Çok çalistik, çok gayret ettik. Çok sükür bugünlerde Kayseri buraya kadar geldi. Naçizane bugün geldigimiz nokta itibariyle de elbette ben Kayseri’yi unutmadim, zaten unutmam mümkün degil. Ama bundan sonra da zaten yapilan hizmetleri arkadaslarimizla birebir takip edecegiz” seklinde konustu.

Kayseri’de AK Parti’nin 5 milletvekili oldugunu hatirlatan Bakan Özhaseki, 6’nci milletvekilinin de kendisi olacagini öte yandan Cumhur Ittifaki’ndan iki milletvekili ile toplam 8 milletvekili olarak bakilabilecegini dile getirdi.

Özhaseki konusmasinin sonunda “Inaniyoruz ki insan o dur ki biraka bir eser, eseri olmayanin yerinde yeller eser” diyerek bu inançla çalismalarini sürdüreceklerini paylasti.

BASKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN BAKAN ÖZHASEKI’YE “YATIRIM” SUNUMU

Konusmalarin ardindan, günün anisina hatira fotografi çektirilirken, Bakan Özhaseki seref defterini de imzaladi. Baskan Büyükkiliç, ziyarette Bakan Özhaseki’ye Büyüksehir Belediyesi’nce yapilan ve yapilmakta olan vizyon ve prestijli projelerin sunumunu gerçeklestirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile