Bakan Özlü Açıklaması ''Gece Gündüz Demeden Çalışacağız Ve İnşallah Cumhurbaşkanımızı 24 Haziran'da Başkan Yapacağız''

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, ’’Gece gündüz demeden çalışacağız ve inşallah Cumhurbaşkanımızı 24 Haziran’da başkan yapacağız’’ dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı Akdere Mahalle Temsilciliği’nin açılışına katıldı.

Açılışta konuşan Bakan Özlü, ’’24 Haziran sıradan bir seçim değil. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini başlatacak olan bir seçim olacak. Güçlü meclis, icracı hükümet ve bunların bir araya gelmesiyle güçlü Türkiye, büyük Türkiye olacaktır. 16 yıldır el atmadığımız hiçbir şey kalmadı ve her konuda Türkiye’ye mesafe aldırdık. Türkiye’nin hacmini 236 milyar dolardan 850 milyar dolara çıkardık’’ ifadelerini kullandı.

AK Parti olarak güçlü bir aday kadrosuyla seçime girdiklerini belirten Özlü, ’’Güçlü meclis diyoruz. Yani çok kısa sürede yasa yapabilen, kanun yapabilen ve mevcut kanunları ihtiyaçlara göre güncelleyebilen bir meclis istiyoruz. Biz AK Parti olarak güçlü bir aday kadrosuyla seçime giriyoruz. Diğer partilerle mukayese ettiğimizde bir üstünlüğe sahibiz. Biz Türkiye’nin artık hamle yapmasını değil, sıçrama yapmasını istiyoruz. Bu sistemi de o yüzden getirdik. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi Türkiye’ye atılım yaptıracak olan bir sistem. Gece gündüz demeden çalışacağız ve inşallah Cumhurbaşkanımızı 24 Haziran’da başkan yapacağız. Biz Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun partisi olan AK Parti’ye oy veriyoruz’’ şeklinde konuştu.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ise, bu seçimin diğerlerinden çok daha önemli olduğunun altını çizerek, ’’Hep söylediğimiz bir şey var; 2023 hedefleri, 2053, 2071 hedefleri diyoruz. Bu hedefler boş hedefler değil. Bu hedefler gelecek neslimiz için önemli. Bizler onlara çok daha güçlü, küresel güç olmuş dünya devleti bir Türkiye bırakmak istiyoruz. 16 yıldır bu memlekete belki hiç kimsenin hayal edemediği yatırımları kazandıran, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı inşallah 24 Haziran’da cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz’’ dedi.

Bakan Özlü ve Akgül, konuşmaların ardından Akdere Mahalle Temsilciliği’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılıştan sonra Akdere Merkez Taksi durağını ziyaret eden Özlü ve Akgül, taksicilerle oturup sohbet etti. Bakan Özlü ve Başkan Akgül taksi durağından ayrılırken çocuklara satranç seti ve bilim teknik kitapçığı dağıtıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile