Bakan Soylu'dan Tasova Belediyesi'ne 'Tesekkür Belgesi'

Bakan Soylu'dan Tasova Belediyesi'ne 'Tesekkür Belgesi'

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen selde görev alan Tasova Belediyesi ekiplerine Içisleri Bakani Süleyman Soylu tarafindan “Tasova Belediyesi Baskanligi” adina tesekkür belgesi verildi.

Bozkurt’ta 11 Agustos’ta siddetli yagislar sonucu yasanan sel felaketinin ardindan Türkiye’nin her yerinden sevk edilen ekipler, ilçede normal hayata dönülmesi için canla basla çalismisti. Çalismalarda Tasova Belediyesi ekipleri de görev aldi. Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Tasova Belediye Baskanligi’na görevde gösterdikleri gayret ve basarilardan dolayi “Tesekkür Belgesi” gönderdi.

Bakan Süleyman Soylu, “Bati Karadeniz’de meydana gelen sel felaketinden sonra devlet-millet dayanismasinin en güzel örnegini sergileyerek yaralarin el birligiyle sarilmasi için bölgede fedakarca yürüttügünüz çalismalarla, afetzede vatandaslarimiza sundugunuz maddi-manevi destekle ’Ben de varim!’ dediginiz için sonsuz tesekkürlerimle” ifadelerini kullandi.

Tasova Belediye Baskani Bayram Öztürk de, "Bizler de Tasova Belediyesi ve Tasova halki olarak tesekkür ediyor, bölge halkina tekrardan geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile