Bakan Süleyman Soylu'nun Açikladigi Uyusturucu Operasyonunun Detaylari Belli Oldu

Bakan Süleyman Soylu'nun Açikladigi Uyusturucu Operasyonunun Detaylari Belli Oldu

Içisleri Bakani Süleyman Soylu’nun sosyal medya hesabindan duyurdugu uyusturucu operasyonunun detaylari belli oldu. Il genelinde gerçeklestirilen ve 176 süphelinin yakalandigi operasyonda 7 otomatik silah, 23 kilo marihuana, 3 kilo kokain ile 84 bin 325 adet ecstasy ve captagon hap ele geçirildigi ifade edildi.

Istanbul Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, "Uyusturucu veya Uyarici Madde Imal ve Ticareti" suçu ile ilgili süpheli sahislarin tespit edilerek suç organizasyonlarinin desifre edilmesi ve engellenmesine yönelik dün operasyon düzenlemis, baskinlarda 176 süphelinin yakalandigi Içisleri Bakani Soylu tarafindan açiklanmisti.

Dolaplardan uyusturucu, yatak bazalarindan silahlar çikti

Soylu’nun sosyal medya hesabindan duyurdugu uyusturucu operasyonunun detaylari gün yüzüne çikti. Il genelinde gerçeklestirilen ve 176 süphelinin yakalandigi baskinlarda 7 otomatik silah ve bu tabancalara ait 32 mermi, 1 tabanca, 23 kilo marihuana, 3 kilo kokain, 84 bin 325 adet ecstasy ve captagon hap, 30 bin TL ve 100 Amerikan dolari para ele geçirildi.

Uyusturucu maddelere imha edilmek üzere el konulurken, yakalanip emniyete götürülen 176 uyusturucu süphelisinin polisteki sorgusu devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile