Bakan Uraloglu, Bayramlasma Programlari Için Memleketi Trabzon'da

Bakan Uraloglu, Bayramlasma Programlari Için Memleketi Trabzon'da

Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu, Ramazan Bayrami dönüsü sürücülere uyarilarda bulunarak, “Mutlaka dönüs yolunda acele etmeden, zamaninda yola çikarak, varacagimiz yerlere varalim istiyorum. 81 ilimizde bütün tedbirleri almis durumdayiz” dedi.

Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu, bayram ziyaretleri için geldigi memleketi Trabzon’da ailesi ve akrabalarini ziyaret etti. Düzköy ilçesinde babasi Ali Uraloglu’nun elini öperek bayramlastiktan sonra Trabzon Büyüksehir Belediyesi’ni ziyaret eden Bakan Uraloglu, belediye binasinda düzenlenen bayramlasmaya da katildi.

Bayramlasma programinin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Bakan Uraloglu, Ulastirma ve Altyapi Bakanligi olarak bütün tasima modlarinda, hava, karayolu, ulasim olsun yakindan takip etiklerini belirterek, “Bütün ülke genelinde suhuletle, huzur içinde geçirdigimiz bayram var. Biz de Ulastirma ve Altyapi Bakanligi olarak bütün tasima modlarinda, hava, karayolu, ulasim olsun yakindan takip ediyoruz. Çok sükür önemli problemimiz yok. Mutlaka dönüs yolunda trafik tekrar yogunlasacaktir. Pazar günü için Içisleri Bakanligimizla koordineli, agir tasitlarin belli güzergahlarda trafige çikmamalari noktasinda 1 günlük önlem aldik; o da isimizi birazcik daha rahatlatacaktir. Mutlaka dönüs yolunda acele etmeden, zamaninda yola çikarak, varacagimiz yerlere varalim istiyorum. 81 ilimizde bütün tedbirleri almis durumdayiz. Trabzon’da da bayram boyunca belli etkinliklerimiz, ziyaretlerimiz olacak. Bayramimiz doya doya, milli ve manevi degerlerimize sahip çikarak; özellikle Ramazan Bayrami manevi degerlerimizin yükseldigi, Ramazan’in sonunda bayram sevincini yasadigimiz günlerdeyiz. Tüm milletimizin bayrami mübarek olsun” dedi.

Bakan Uraloglu daha sonra AK Parti Il Baskanligi tarafindan Meydan Parki’nda düzenlenen bayramlasma programina katilarak partililer ve hemsehrileriyle bayramlasti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile