Bakan Uraloglu KARDEMIR Ve Esnafi Ziyaret Etti

Bakan Uraloglu KARDEMIR Ve Esnafi Ziyaret Etti

Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu, Karabük Demir ve Çelik Fabrikalari (KARDEMIR) ve esnaflari ziyaret etti.

Temaslarda bulunmak üzere sehre gelen Bakan Uraloglu beraberinde; Karabük Valisi Mustafa Yavuz, AK Parti Karabük Milletvekili Durmus Ali Keskinkiliç, Il Genel Meclis Baskani Ahmet Sözen, AK Parti Il Baskani Ferhat Salt, AK Parti Karabük Belediye Baskan adayi Özkan Çetinkaya ve diger ilgililerle KARDEMIR’i ziyaret etti. Uraloglu’na, sirket Yönetim Kurulu Baskani Ismail Demir faaliyetler hakkinda bilgi verirken, Demir, Bakan Uraloglu’na, ilk Türk demiri örneginin yer aldigi plaket takdim etti. Isçilerle ögle yemegi yiyen Uraloglu, yemek sonrasi isçilere kisa bir konusma yapti. Isçilerin zor bir meslegi yürüttügünü ifade eden Bakan Uraloglu, KARDEMIR’in isbirligi halinde ülkeye daha büyük hizmetler getirecegini kaydetti.

Uraloglu, “Bundan sonra daha yukariya dogru tasimayla alakali hedeflerimiz var. Sizlere inaniyorum, güveniyorum. Allah yolunuzu açik etsin” dedi.

Bakan Uraloglu, daha sonra basta tiren tekerlegi üretimi yapilan haddehaneler olmak üzere bazi tesisleri gezdi. Uraloglu, KARDEMIR tarafindan üretilen tiren tekerlegine imza atti.

Bakan Uraloglu daha sonra GAR alanini inceledikten sonra kemal Günes Caddesi’nde esnaflari ziyaret etti. Bakan Uraloglu, ayakkabi boyacisina ayakkabilarini boyatirken, vatandaslarla sohbet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile