Bakan Uraloglu; 'Kayseri'ye 22 Yilda 61,2 Milyar TL Yatirim Yaptik'

Bakan Uraloglu; 'Kayseri'ye 22 Yilda 61,2 Milyar TL Yatirim Yaptik'

Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu; Kayseri’ye 22 yilda 61.2 milyar TL yatirim yaptiklarini söyledi.



Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kayseri’ye gelen Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu; Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nde düzenlenen Ticaret, Sanayi, Borsa Odalari, Organize Sanayi Bölgeleri Baskanlari ve Belediye Baskanlari ile Istisare Toplantisi’na katildi.

Büyüksehir Belediyesi Meclisi’nde gerçeklesen toplantiya Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu’nun yani sira AK Parti Genel Baskan Vekili Mustafa Elitas, TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayse Böhürler, Saban Çopuroglu, Murat Cahid Cingi ve Bayar Özsoy, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm, MHP Kayseri Il Baskani Seyit Demirezen, ilçe belediye baskanlari, Ticaret, Sanayi, Borsa Odalari, Organize Sanayi Bölgeleri Baskanlari ve il protokolü katildi.

Büyüksehir Meclis Salonu’nda gerçeklesen programda konusan Baskan Büyükkiliç, “Sayin Bakanimiza memleketine hos geldiniz diyoruz. Kendilerine konulari arz ediyoruz, o da zaten sahipleniyor ve üzerine düseni fazlasiyla yapiyor. Biz kendisine tesekkür ediyor, saglikli uzun ömürler diyoruz. Cenab-i Allah yar ve yardimcisi olsun” dedi.



AK Parti Genel Baskan Vekili Mustafa Elitas ise AK Parti ve cumhur ittifakinin bu ülkeye yaptigi yatirimlarin göz ardi edilemeyecegini belirterek, yapilmasi gereken ne varsa yapmak için gayret göstereceklerini kaydetti.



TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Hulusi Akar da “Kayseri’de müthis bir gelisme oldugunu belirterek, “81 milyon biriz, beraberiz, yürümeyecegiz, kosacagiz. Milletvekilleri, belediye baskanlari, bakanlar, valiler biriz, beraberiz. Ilk günkü heyecanla devam edecegiz” dedi.



Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm de birer selamlama konusmasi gerçeklestirdi.

Daha sonra hitaplarini gerçeklestiren Bakan Uraloglu, Kayseri’de olmaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek, ulasimin önemine isaret etti. Uraloglu, Kayseri’ye 22 yilda 61,2 milyar TL yatirim yaptiklarini vurgulayarak, kentte yapilan hizli trenden, yeni hava terminaline, tramvay hattindan yol çalismalarina kadar önemli projeleri anlatti. Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu, hummali bir sekilde çalismalari süren Ankara-Yerköy-Kayseri Yüksek Hizli Tren Projesi’nin sahadan görüntülerini kamuoyu ile paylasti. Bakan Uraloglu, fikir planindan, projesinin yapilmasina, ihaleden imalatin baslamasina kadar birçok insanin emegi oldugunu, bütün Kayserililere tesekkürlerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile