Bakan Varank'tan, Nazilli'deki Projeler Için Destek Sözü

Bakan Varank'tan, Nazilli'deki Projeler Için Destek Sözü

Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank, Nazilli ilçesini ziyareti çerçevesinde Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan ile bir araya gelerek, ilçede hayata geçirilecek projelerle ilgili müjdeler verdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank, Nazilli’yi ziyaret etti. Ilçede hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili sunumu izleyen Sanayi ve Teknoloji Bakani Varank, Nazilli’ye bagli Toygar Mahallesi’nde yapilacak 2’nci Organize Sanayi Bölgesi için gereken tüm destegi vermeye hazir olduklarini kaydetti.



“Nazilli’nin Bakani benim”

Sümerbank Fabrikasi’nda Teknopark yapilmasi için çalismalarin baslatilacagini kaydeden Bakan Varank, “Arkadaslarimiz gerekli fizibilite çalismalarini yapacaklar. Sümerbank Fabrikasi güzel bir teknopark olabilir. Teknoloji meraklisi gençlerin yararlanabilecegi güzel bir merkez haline gelebilir. Güzel bir proje çikarsa biz destekleriz. Bizim açimizdan hiçbir sikinti yok. Bizim tarafta her seyin önünü açariz. Bundan sonra Nazilli’nin Bakani benim” dedi.



“Nazilli’de yatirim özlemi bitiyor”

Ziyaretlerinden dolayi Sanayi ve Teknoloji Bakani Varank’a tesekkür eden Baskan Özcan, “Bakanimizin ziyaretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmistir. Nazilli’mize destegi bizler için çok kiymetli. Sanayi ve Teknoloji Bakanligi olarak gerekli destegi vermeye hazir olduklarini ifade ettiler. Insallah Nazilli’miz yillarin özlemi olan yatirimlari çok kisa sürede alacak” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile