Bakan Yardimcisi Dr. Ahmet Bagci Açiklamasi 'Üreticilerimizin Ürünleri Ile Tüketicilerimize De Dokunuyoruz'

Bakan Yardimcisi Dr. Ahmet Bagci Açiklamasi 'Üreticilerimizin Ürünleri Ile Tüketicilerimize De Dokunuyoruz'

Tarim ve Orman Bakan Yardimcisi Dr. Ahmet Bagci, bakanlik olarak sadece üreticilere degil, ayni zamanda tüketicilere de dogrudan hitap ettiklerini ifade ederek, “Tarim ve Orman Bakanligi olarak üreticilerimize dokundugumuz gibi aslinda üreticilerimizin ürünleri ile de tüketicilerimize dokunuyoruz” dedi.

Dr. Bagci çesitli temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a geldi. Dr. Bagci programi çerçevesinde ilk olarak memleketi olan Bolvadin ilçesinde Tarim ve Orman Müdürlügü binasinin açilisini gerçeklestirdi. Protokol üyelerinin de katildigi törende konusan Dr. Bagci, tesisin tarim sektörüne hayirlar getirmesini dileyerek, “Tarim ve Orman Bakanligi olarak üreticilerimize dokundugumuz gibi aslinda üreticilerimizin ürünleri ile de tüketicilerimize dokunuyoruz. Insallah daha saglikli ve rahat bir hizmete erecegini düsünüyorum. Bolvadin, Afyonkarahisar’da tarim ve ormancilik alaninda önemli bir merkez. Bu bine ile hizmetlerin daha fazla artacagini ve üreticilerimiz ile tüketicilerimize daha rahat bir sekilde hizmet sunacagimizi düsünüyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan bina protokol üyeleri tarafindan hizmete alinirken, Dr. Bagci ise buranin ardindan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Alkaloid Fabrikasini ziyaret etti. Buradaki ziyaret basina kapali olarak gerçeklesti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile