Bakan Yerlikaya Ve MIT Baskani Kalin'dan Saldiri Girisiminde Yaralanan Polislere Ziyaret

Bakan Yerlikaya Ve MIT Baskani Kalin'dan Saldiri Girisiminde Yaralanan Polislere Ziyaret

Içisleri Bakani Ali Yerlikaya ve Milli Istihbarat Teskilati (MIT) Baskani Ibrahim Kalin, Ankara’da yasanan bombali saldiri girisiminde yaralanan polis memurlarini ziyaret etti.

Içisleri Bakani Ali Yerlikaya ve MIT Baskani Ibrahim Kalin, Içisleri Bakanligi Emniyet Genel Müdürlügü binasi önünde yasanan bombali saldiri girisiminde yaralanan polis memurlarini hastanede ziyaret etti. Ziyaret sonrasi açiklama yapan Bakan Yerlikaya, Erkan Karatas, Alim Reis Demirel ve mesai arkadaslarinin kahramanliklariyla saldirinin akamete ugratildigini ifade ederek, “Erkan kardesimiz hafif yarali. Konustuk, geçmis olsun dileklerimizi ilettik. Hem cumhurbaskanimizin hem aziz milletimizin hem de bütün mesai arkadaslarinin selamlarini, geçmis olsun dileklerini ilettik. Ayni zamanda da biraz geç gelmemizin sebebi Alim kardesimiz az önce yogun bakima yeni geldi, suuru açik. Kendisiyle doktorlarimizin nezaretinde orada hasbihal edildi. Güçlü ve kuvvetli bir kardesimiz. Onun orta yarali oldugunu söylüyor arkadaslarimiz. Ailesine bu müjdeyi verdik. Birazdan kiymetli esi, annesi ve babasi doktorlarimizin nezaretinde Alim Reis kardesimize geçmis olsun dileklerini iletecekler” dedi.

Öte Yandan Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas da bombali saldiri girisiminde yaralanan polisleri hastanede ziyaret etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile