Bakan Yıldırım Ve Bakan Akdağ Erzincan'a Geliyor

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ bazı toplantılara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere yarın Erzincan'a geliyor

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ bazı toplantılara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere yarın Erzincan'a geliyor. Bakan Yıldırım ve Bakan Akdağ Erzincan Üniversitesi'nin akademik yılı açılışına ve 2'nci Ekonomi Zirvesi'ne katılacak. Bakanların gelişi nedeniyle Erzincan Havaalanı'nda karşılama töreni düzenlenecek.
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzincan ziyaretlerinde ilk olarak 26 Ekim Salı günü saat 11'de Eğitim Fakültesi Başöğretmen Salonu'nda düzenlenecek olan Erzincan Üniversitenin Akademik Yılı açılışına katılacaklar. Saat 14'te ise Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın katılımıyla Sağlık Kurulu toplantısı yapılacak.
Bakan Yıldırım ve Bakan Akdağ 27 Ekim Çarşamba günü ise Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenecek olan 2. Ekonomi Zirvesine katılacaklar. AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada 26 Ekim Salı günü saat 10'da Erzincan Havaalanında düzenlenecek olan karşılama törenine ve düzenlenecek programlara tüm Erzincan halkı davet edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile