Bakan Yılmaz: Has Parti Bize Yeni Fikirler Getirecek

Bakan Yılmaz: Has Parti Bize Yeni Fikirler Getirecek

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, HAS Parti'den gelen yeni katılımların partilerine yeni fikirler getireceğini ve yeni kadrolarla yapacakları çok iş olduğunu söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı, Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapıldı. AK Parti ile HAS Parti’nin birleşmesi nedeniyle HAS Parti İl Teşkilatı üyelerine parti rozetlerinin takıldığı toplantıya Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın yanı sıra Elazığ Milletvekili ve Bingöl Koordinatörü Şuayip Alpay, Bingöl Milletvekili Eşref Taş, eski milletvekilleri Hüsamettin Korkutata, Yusuf Coşkun, Kazım Ataoğlu, Belediye Başkanı Serdar Atalay, ilçe ve belde belediye başkanları, il ve ilçe başkanları, il ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda, Cevdet Çalbay, Cezayir Ulukan, Hüsamettin Korkutata, Yusuf Coşkun, Kazım Ataoğlu, Belediye Başkanı Serdar Atalay, Şuayip Alpay birer konuşma yaptı. Bakan Yılmaz, yaptığı konuşmada, AK Parti’nin yeni bir parti olmadığını vurguladı. Yılmaz, “Siyaset tarihinde ilk defa AK Parti 3 dönem üst üste iktidar oldu. AK Parti çok köklü bir partidir. AK Parti, devlet ile millet arasında bağlantı kuran bir partidir. Yıllarca halktan oy alıp da, milleti temsil edemeyen partileri de gördük. Bu ülke, bu partilerin yaşattığı krizlere de şahit oldu. AK Parti, toplumun değerlerini anlayan bir partidir. AK Parti, geçtiğimiz 10 yılda çok büyük mesafeler kat etti. Dünyada yaşanılan kriz ve sıkıntılara rağmen Türkiye’nin etkinliği arttı. Bu da milletin duaları ve Allah’ın yardımıyla gerçekleşti.” dedi.

HAS Parti ile kritik zamanlarda beraber olduklarını ve şuanda aynı safta yer aldıklarını söyleyen Bakan Yılmaz, “Yeni kadromuzla yolumuza devam edeceğiz. HAS Parti bize yeni fikirler getirecektir. HAS Parti ile partimizde yeni hücreleşme olacaktır. Yeni kadroyla yapacak daha çok işimiz var. AK Parti ne kadar güçlü olursa, Türkiye’de o kadar güçlü olacaktır. Yerel ve merkez düzeyde yapacağımız çok şey olacaktır. Önümüzde yerel seçimler var. Bu seçime şimdiden çalışmamız lazım. AK Parti’nin zihniyetini ve hizmetlerini kapı kapı dolaşarak, anlatmamız lazım. Bu çalışmalara yeni gelen arkadaşlarımızın da katılmasını istiyorum. Yeni gelen arkadaşlarımız partimize can getireceklerdir. Bu birleşmenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Toplantı, AK Parti’ye katılan HAS Partililere rozet takılması ile sona erdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile