Bakanı Eroğlu'ndan AA'ya Övgü

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Anadolu Ajansı'nın faaliyetlerinden kendisinin de fevkalade istifade ettiğini belirterek, ajansın başarılı çalışmalarının devamını gönülden temenni ettiğini söyledi.

Eroğlu, AA'nın kuruluşunun 92. yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, AA'nın Türkiye'nin en köklü ajanslarından birisi olduğunu ifade etti.

Vatandaşı sağlıklı ve bilgilendirme konusunda öncü bir kurum olduğunu ifade eden Eroğlu, AA'nın 92. yaşını tebrik etti.

Eroğlu, haber almanın çok önemli olduğunu belirterek, AA'nın Türkiye'nin her yerinden hatta dünyanın her köşesinden haberleri kısa zamanda insanlara ulaştırdığına dikkati çekti.

Ajansından faaliyetlerinden kendisinin de fevkalade istifade ettiğini vurgulayan Eroğlu, AA'nın başarılı çalışmalarının devamını gönülden temenni ettiğini söyledi.

Eroğlu, AA'nın bütün çalışanlarını da üstün başarıları nedeniyle kutlayarak, şöyle devam etti:

''Anadolu Ajansı'nda son derece tecrübeli, heyecanla görev yapan bir çalışanlar grubu var. Anadolu Ajansı, nice nice 92. yıllar görür inşallah. Habercilikte, haberin doğru olması ve kısa zamanda geniş kitlelere ulaştırılması çok önemlidir. Artık dünya çok küçüldü. Dolayısıyla Anadolu Ajansı'nın da artık sadece Türkiye'den değil, bütün dünya sathında yer alması gerektiğini düşünüyorum. 8 yıl sonra 100. yılını kutlayacak. 100. yıl hedeflerini de tebrik ediyorum. Bu olması gereken bir şeydi. Anadolu Ajansı dünyadaki ajanslar içinde en azından ilkler arasına girecek şekilde 100. yılında kendini ayarlaması, hedefe kitlenmesi gerekir. Bunu da başaracaklarına inanıyorum.' '
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile