Bakanlar Dönmez Ve Pakdemirli, Bilecik'te Ziyaretlerde Bulundu

Bakanlar Dönmez Ve Pakdemirli, Bilecik'te Ziyaretlerde Bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez: 'Seçim maratonuna dogru hizlica yaklasiyoruz. Daha önceki seçimlerde aldigimiz sonuçlari kendi içimizde degerlendirecegiz. Eksik, fazla ne yapmisiz not etmemiz gerekiyor. Daha iyi yapabilmek için çalismak gerekiyor. Bizim birinci görevimiz vatandasimizin mutlulugu ve memnuniyetidir' Tarim ve Orman Bakani Bekir Pakdemirli: 'Memleketin dört bir tarafini ilmek ilmek Cumhurbaskanimizin liderliginde, onun verdigi isikla gezip dolasip, vatandasimiza hizmet siariyla Cumhurbaskanimizin hak davasinda onun yol arkadasi olarak çalismalarimiza devam ediyoruz'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez, "Seçim maratonuna dogru hizlica yaklasiyoruz. Daha önceki seçimlerde aldigimiz sonuçlari kendi içimizde degerlendirecegiz. Eksik, fazla ne yapmisiz not etmemiz gerekiyor. Daha iyi yapabilmek için çalismak gerekiyor. Bizim birinci görevimiz vatandasimizin mutlulugu ve memnuniyetidir." dedi.

Bakan Dönmez, Tarim ve Orman Bakani Bekir Pakdemirli ile Bilecik Valisi Bilal Sentürk'ü ziyaret ettikten sonra AK Parti Il Baskanligina geçti.

Burada partililere hitap eden Dönmez, Bilecik'in kendi alanlariyla ilgili son 20 yilda 2 milyar lira civarinda yatirim hizmeti aldigini söyledi.

Bilecik'e yapilan en belirgin hizmetlerden birinin dogal gaz yatirimi oldugunu anlatan Dönmez, sözlerini söyle sürdürdü:

"Kentimizin havasi çok daha temiz ve kaliteli oldu. Hamdolsun Bilecik de dahil olmak üzere 81 ilin tamamina dogal gazi götürdük. Sayin Cumhurbaskanimizin meshur bir sözü var; 'Batida ne varsa doguda olacak. Kuzeyde ne varsa güneyde olacak.' Biz de o kapsamda 7/24 durmadan kosarak hizmet etmeye devam ediyoruz. Ask ile kosan yorulmazmis. Biz de yorulmuyoruz. Seçim maratonuna dogru hizlica yaklasiyoruz. Daha önceki seçimlerde aldigimiz sonuçlari kendi içimizde degerlendirecegiz. Eksik, fazla ne yapmisiz not etmemiz gerekiyor. Daha iyi yapabilmek için çalismak gerekiyor. Bizim birinci görevimiz vatandasimizin mutlulugu ve memnuniyetidir."

Dönmez, Türkiye genelinde yapilan mutluluk anketlerini yakindan takip etmek gerektigini vurguladi.

Bilecik'in genellikle Türkiye ortalamasinin biraz üzerinde oldugunu bildiren Dönmez, "Ilk siralarda da olabilirdi. Mutlulukla ilgili 3 seyin üzerinde durulur. Birinci neden saglik. Eger saglikliysa bir insan kendini mutlu hissediyor. Ikinci neden sevgi, üçüncü neden de basari. Bir insan kendisini basarili görmüsse mutlu hissediyor." diye konustu.

Fatih Dönmez, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecine de degindi.

Saglik kuruluslarinda hiçbir hastanin kapidan çevrilmedigine dikkati çeken Dönmez, su degerlendirmelerde bulundu:

"Vaka ve ölüm oranlarina baktigimiz zaman dünyada çok iyi durumda oldugumuzu söyleyebiliriz. Kontrollü bir normallesme içindeyiz. Gönül ister ki daha hizli sekilde bu beladan kurtulalim, maskelerin arkasindan degil, yüz yüze görüsebilelim. Insallah asilamayla beraber bu sürecin hizli atlatilacagi kanaatindeyim. Biz hizmet ve eser siyasetine devam edecegiz. Digerleri gibi yalan ve iftira üzerine bir siyaset uygulamayacagiz. Nitekim muhalefetten aldigimiz belediyelerde baskanlarimizin ortaya koydugu performans, orada yasayan hemsehrilerimizin takdirini kazanmis durumda. Tam tersine bizden muhalefete geçen yerlerde sunu görüyoruz: Yani birakin yeni bir ise, yatirima baslamayi, mevcut biraktiklarimizi korumaktan ve onlari yönetmekten aciz durumdalar. Muhalefetin bu anlamda yerel yönetimlerde yönetememe sorunu var."

- "Önümüzdeki seçimlere iyi hazirlanmamiz lazim"

Bakan Pakdemirli de Türkiye'nin son dönemde salgin ve kuraklik gibi zorlu sinavlari çok iyi atlattigini belirtti.

Ülkede gidayla ilgili sikinti yasanmadigina isaret eden Pakdemirli, "Marketlerde herhangi bir ürün eksikligi yasadik mi? Hayir. Ama çok gelismis ülkeler dedigimiz Amerika'sindan Avrupa'sina kadar birçok ülkede raflar yagmalandi, camlar kirildi, saglikla ilgili büyük krizler oldu. Nihayetinde Türkiye'nin insana verdigi deger, Türkiye'nin iyi bir sekilde yönetildigi ortaya çikti." ifadesini kullandi.

Pakdemirli, 21. yüzyilda Türkiye'nin, bölgenin ve dünyanin zenginliginden daha fazla pay almaya aday bir ülke oldugunu anlatti.

Bu zor dönemden birlik ve beraberlikle, AK Parti ve Cumhur Ittifaki olarak geçeceklerini söyleyen Pakdemirli, sunlari kaydetti:

"Memleketin dört bir tarafini ilmek ilmek Cumhurbaskanimizin liderliginde, onun verdigi isikla gezip dolasip, vatandasimiza hizmet siariyla Cumhurbaskanimizin hak davasinda onun yol arkadasi olarak çalismalarimiza devam ediyoruz. Simdi burada yerel yönetimlerin ne yaptigi belli. Kayiyi kaldirdilar, ayiyi getirdiler. Bunlardan bir sey çikmaz. Bunlar konusur konusur is yapmaz. Elbette vatandasin verdigi oya sonuna kadar saygimiz var. Onlar ne yaptiysa dogru yapmistir, basimizin üzerindedir ama tekrar vatandasimizin gönlüne girmek için hizli sekilde çalismalarimizi tamamlamamiz gerekiyor. Önümüzdeki seçimlere iyi hazirlanmamiz lazim. En önemli görevimizin AK Parti üyeligi oldugunu, diger görevlerin hepsinin gelip geçici oldugunu söylemek isterim. Insallah uzun seneler daha AK Parti kadrolari iktidarda olmaya devam edecek. Hep birlikte bu zor zamanlardan, pandemiden, dünyanin içinde bulundugu bu ekonomik durumdan da yakin bir zamanda çikiyor olacagiz. Elbette karsimizdakilerin de kapasitelerinin belli bir seviyede olmasi bir avantaj ama bu bizi rehavete kaptirmamali. Bizim her gün çalismaya devam etmemiz lazim."

Bakanlar Dönmez ve Pakdemirli, daha sonra MHP Il Baskani Muhammet Fatih Yasar'a ziyarette bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile