Bakanlar Kasapoglu Ve Kurum, Gaziantep'te Toplu Açilis Töreninde Konustu Açiklamasi

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu: 'Bugünün Türkiye'sini, yarinlarin Türkiye'sini sekillendirecek bu sanli bayragi ilelebet dalgalanacak gençleri yetistirme adina her türlü özveriyi, yine birlikte ortaya koyacagiz' Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum: 'Bugün Gaziantep'in kurtulusunun 100. yil dönümü, Gaziantep bizim her seyimiz. Her türlü yatirimi yaptik, Allah'in izniyle milletimizin destekleriyle yine yapmaya devam edecegiz'

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, "Bugünün Türkiye'sini, yarinlarin Türkiye'sini sekillendirecek bu sanli bayragi ilelebet dalgalanacak gençleri yetistirme adina her türlü özveriyi, yine birlikte ortaya koyacagiz." dedi.

Bakan Kasapoglu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in katilimiyla Sahinbey Kültür Merkezi yaninda düzenlenen, Panorama 25 Aralik Kahramanlik Müzesi, Sehitkamil Vadi Park, AB-Türkiye Anadolu Arkeoloji ve Kültürel Miras Enstitüsü ve Gaziantep Havalimani Yeni Terminal Binasi ile Yapimi Tamamlanan Projelerin Açilis Tören'ine katildi.

Bakanligi tarafindan Gaziantep'e yapilan yatirimlar anlatan Kasapoglu, tüm tesislerin kentin güzel insanlarina hayirli ve ugurlu olmasini diledi.

Kasapoglu, her alanda oldugu gibi gençlik ve spor yatirimlarinda da Gaziantep'i bölgenin ve Türkiye'nin sembol sehri yaptiklarini aktararak, söyle konustu:

"Spor salonlariyla, semt sahalariyla, futbolundan, basketboluna, tenisine, voleyboluna kadar her türlü imkanin tesisleriyle saglanacagi yeni alanlar, havuzlariyla, gençlik merkezleriyle, yurtlariyla Gaziantep'i gençlikte de sporda da marka sehir yapiyoruz. Hayirli ugurlu olsun. Türkiye'nin en büyük, en modern, en büyük kapasiteli olimpik yüzme havuzunu Gaziantep'te açtik. Gaziantep'ten bugünlerin, yarinlarin yildizlarini, sampiyonlarini Avrupa, olimpiyat sampiyonlarini yetistirecegiz. Yine Gaziantep'ten yarinin girisimcilerini, mütesebbislerini, ilim insanlarin sanatçilarini yine sizlerle birlikte yetistirecegiz. Iste o yüzdendir ki gençlik merkezlerimizi Gaziantep'in hem merkezine hem de tüm ilçelerine yaydik. Gaziantep'te gençlik merkezi olmayan ilçemiz kalmayacak. Bugünün Türkiye'sini, yarinlarin Türkiye'sini sekillendirecek bu sanli bayragi ilelebet dalgalanacak gençleri yetistirme adina her türlü özveriyi, yine birlikte ortaya koyacagiz. Ve bundan sonra da sizlerin demokrasiler, sizlerin milli iradeden, sizlerin adaletten yana olan o güçlü tavrinizla 2023'te de Gaziantep'in güçlü sedasini tüm dünyaya haykiracagiz."

- "Gaziantep bizim her seyimiz"

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum ise Gaziantep'te birbirinden degerli 214 eserin açilis töreninde bulunmaktan duydugu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti hükümetleri tarafindan Gaziantep'e her türlü yatirimin yapildigini ve yapilmaya da devam edecegini aktaran Kurum, "Bugün Gaziantep'te sehrimiz için birbirinden kiymetli 214 eserimizin açilisi için bir araya geldik. Cumhurbaskanimizin tesrifleriyle egitimden sagliga sanayiden turizme çevre ve sehircilige kadar birçok yatirimi birazdan açacagiz. Bugün Gaziantep'in kurtulusunun 100. yil dönümü, Gaziantep bizim her seyimiz. Her türlü yatirimi yaptik, Allah'in izniyle milletimizin destekleriyle yine yapmaya devam edecegiz. Her zaman Gaziantep'in yaninda olduk bundan sonra da ayni anlayisla, askla, azimle, sevkle hizmetlerimizi bir bir gerçeklestirmeye devam edecegiz. Açilislarin hayirli olmasini diliyorum." degerlendirmesinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile