Bakanlar Pakdemirli Ve Dönmez, Bilecik'te Küçükelmali Tabiat Parki'nin Açilisini Yapti

Bakanlar Pakdemirli Ve Dönmez, Bilecik'te Küçükelmali Tabiat Parki'nin Açilisini Yapti

Tarim ve Orman Bakani Pakdemirli:'Türkiye'de 16 olan tabiat parki 256 oldu. Kimin döneminde? Recep Tayyip Erdogan'

Tarim ve Orman Bakani Bekir Pakdemirli, "Türkiye'de 16 olan tabiat parki 256 oldu. Kimin döneminde? Recep Tayyip Erdogan." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez ile Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde yapimi tamamlanan Küçükelmali Tabiat Parki'nin açilisini gerçeklestiren Pakdemirli, burada yaptigi konusmada, söz konusu park için 12 milyon liradan fazla harcandigini söyledi.

Son 3 yilda tabiat parki alaninda Bilecik'e 20 milyon liradan fazla yatirim yapildigini dile getiren Pakdemirli, "Türkiye'de 16 olan tabiat parki 256 oldu. Kimin döneminde? Recep Tayyip Erdogan. Bizlerin yaptigi hizmetler bir baskasinin yaptigi hizmetlerin misli degil, karesi seklinde. 16'nin karesi 256. Küçükelmali Tabiat Parki hayirlara vesile olsun." diye konustu.

Bakan Dönmez de parkin yapiminda emegi geçenlere tesekkür etti.

Açilis kurdelesinin kesilmesinin ardindan bir süre parki gezen ve dogaya yaban ördegi salan Dönmez ve Pakdemirli, daha sonra Orman Genel Müdürlügü ORKÖY destekleriyle hak sahiplerine verilen traktör, yükleyici ve tamburlarin teslimine katildi.

Bakanlar Dönmez ve Pakdemirli, açilis öncesinde merkeze bagli Ulupinar köyünde lavanta bahçesini gezdi ve çilek hasadi yapti.

Programlarda Dönmez ve Pakdemirli'ye, Bilecik Valisi Bilal Sentürk, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yagci, Pazaryeri Belediye Baskani Zekiye Tekin ile protokol üyeleri eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile