Bakir Açiklamasi 'Muhtarlarimizla Birlikte Çalisacagiz'

Bakir Açiklamasi 'Muhtarlarimizla Birlikte Çalisacagiz'

AK Parti Kavak Ilçe Baskani Onur Bakir, ”Muhtarlarimizla el ele gönül gönüle daha mutlu ve daha kalkinmis bir Kavak için çalisacagiz” dedi.

AK Parti Kavak Ilçe Baskanligi tarafindan ilçede bir dügün salonunda muhtarlarla toplanti düzenlendi.

Toplantiya muhtarlar yogun ilgi gösterdi. 31 Mart’ta gerçeklestirilen yerel seçimler sonrasinda yeni seçilen ve görevlerine devam eden muhtarlarla bir araya gelen Baskan Onur Bakir, muhtarlarla birlikte Kavak için çalismaya ve hizmet üretmeye devam edeceklerini vurguladi.

Muhtarlara hitap eden Bakir, "Sizler görev yaptiginiz mahallelerinizde bizlerin gözü, kulagisiniz. Halkimizin öncelikli istek ve taleplerini tespit edecek bizlerde ileteceksiniz ki sorunlarin çözümü noktasinda harekete geçelim. Unutmayiniz ki ilçemizin sorunlarini birlikte çözecegiz. Bugün yaklasik 80 mahalle muhtarimiz burada. Sizlerle birlikte el ele gönül gönüle çalismaya ve üretmeye devam edecegiz" ifadelerini kullandi.

Mahalle muhtarlari ile Kavak için canla basla çalismaya devam edeceklerini belirten Bakir, "31 Mart seçimlerinden sonra vatandaslarimizin tercihiyle sizler mahallelerinizde bizlerle halkimiz arasindaki köprü olma vazifesini üstlendiniz. Görevlerinizin hepinize hayirli olmasini diliyorum. Bizim için güzel ilçemiz Kavak’in her mahallesi birbirinden kiymetli. Önümüzdeki bes yilda her zaman sizlerin yaninda olacagiz. Vatandaslarimizin taleplerini degerlendirip, sizlerin de katkilari ve destekleriyle ilçemizde hizmetimize hizmet katmaya devam edecegiz. Rabb’im önümüzdeki bes yillik bu yeni dönemi güzel hizmetlerle geçirmeyi nasip etsin" diye konustu.

Bakir’in konusmasinin ardindan tek tek söz alan mahalle muhtarlari da hem kendilerini tanitti hem de mahallelerinin öncelikli taleplerini iletti. Toplanti sonunda AK Parti Ilçe Baskani Onur Bakir, Kavak Muhtarlar Dernegi Baskani Kasim Kayhan’a hizmetlerinden dolayi plaket takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile