Bakirköy'deki Sosyete Pazarini Birbirine Katan Süphelilerin Çantasindan Tencere Ve Kiyafet Çikti

Bakirköy'deki Sosyete Pazarini Birbirine Katan Süphelilerin Çantasindan Tencere Ve Kiyafet Çikti

Bakirköy’de kadin hirsizlarin yakalaninca "bomba var" diye bagirarak ortaligi birbirine kattigi olayla ilgili 4 kisi gözaltina alindi. Yakalanan hirsizlik süphelilerinin çantasindan tencere ve kiyafetler çikti.

Bakirköy’de Cumartesi günleri kurulan sosyete pazarinda kadin hirsizlardan birinin ürün çalarken yakalanmasi üzerine bomba var diye bagirip ortaligi birbirine kattigi olayin detaylari ortaya çikmaya devam ediyor. Bakirköy Sosyete Pazari’nda süpheli sahislarca üzerlerinde bomba oldugu yönünde iddialar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

4 kisi gözaltina alindi

Bölgeye ulasan ekipler, süpheli M.G., I.P. ve yasi küçük G.P. ve E.N.A.’yi olay yerinde yakalayarak gözaltina aldi.

Süphelileri yakalayan Kahraman Aslan isimli esnaf ise olanlari anlatti. Aslan, “Bir anda gürültü koptu, insanlar kosusturmaya basladi.

Insanlari sakin olmalari gerektigi konusunda uyardik. Insanlarin sakinlestigi an kimin yaptigini arastirirken suradan aglayarak sakin bir sekilde çikmaya basladi, dediler ki bu yapti. Ondan sonra bu muydu falan diye sorduk, kolundan tuttuk, gidemezsin dedik. Bu yaptigin suç dedik. Polis çagiracagim, kolumu birak diye bagirip, çagirdi. Bir avukat kadin çikip, yaptigi suç dedi.

Ben dedi avukatim, bu sekilde yapamaz kesinlikle birakmayin dedi.

Polis çagiracagiz dedim, o an asagidan polisler gelmeye basladi.

Süpheliyi alip götürdüler. Ben iki kisi gördüm, bir kiz bir de orta yasli bayan vardi” dedi.



"Yakalanmamak için biber gazi sikip, bomba var panigi olusturdular"

Istanbul Pazarcilar Odasi Baskani Mesut Sengür ise olaya iliskin “Pazarda bayram alisverisi yapmaya gelen halkimizin pazarda oldugu anda hirsizlik amaciyla pazara gelen bir grup kadinlar mal çaldilar, müsterilerin cüzdanlarini çalma girisiminde bulundular. Esnafimiz bunlari yakaladiginda kendileri yakalanmamak amaciyla esnafa biber gazi sikiyor. Yanindaki diger kisilerde bomba var panigi olusturarak kaçmaya firsat ariyor. Böyle bir bagrisma olunca vatandaslarda da izdiham olustu, korktu. Vatandaslar kaçismaya basladi.

Su anda çok sükür öyle bir durum yok. En büyük sevincimiz bu. Valiligimizin pazarlarda görevlendirdigi ekipler, olaya müdahale ettiler. Sahislar yakalanip gözaltina alindilar, çaldiklari mallarla panik havasi olusturdular ama yakalandilar” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile