Bakiz Insaat'ta Projeler Yükseliyor

Bakiz Insaat'ta Projeler Yükseliyor

Adana insaatina yön veren firmalar arasinda olan Bakiz Insaat’in projeleri hizla yükselmeye devam ediyor.

Turgay Canver ve kizi Begüm Canver’in sahibi oldugu Bakiz Insaat, gayrimenkul sektöründe önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Firma, kent insaatina yön verenler arasinda yer aliyor. Ayrica Bakiz Insaat’in Adana ilinde de yapimi süren projesi her geçen gün hizla yükselmeye devam ediyor.

“Her zaman yenilikçiyiz”

Ihlas Haber Ajansi’na konusan firma sahibi Turgay Canver, her zaman yenilikçi olduklarini belirterek, “Projelerimizde yenilikçi misyonumuzu her zaman koruyoruz. Insaatimiz her geçen gün yükselmeye devam ederken projelerimizi tamamlamanin hakli gurur ve mutlulugunu da yasiyoruz” dedi.

“Kent estetigini ve çevreyi koruyoruz"

Begüm Canver ise insaat sektöründe öncü konumlarini her zaman koruyarak ilerlediklerini vurgulayarak, “Kent insaatinda öncü konumumuzu korurken projelerimizdeki yükselisi de sürdürüyoruz. Her ayrintiyi düsünerek, insanlara konforlu ve çevreci bir yasam deneyimi sunmayi hedefliyoruz. Insanlari modern ve güvenli yapilara kavusturmaya devam ederken, kent estetigine ve çevrenin korumasinada katki sagliyoruz” ifadelerinikullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile