BAKMER Kurslari Yenilendi

BAKMER Kurslari Yenilendi

Basaksehir Kadin Aktivite Merkezi’nin (BAKMER) yil sonu kapanis programi, Emin Saraç Kültür Merkezi’nde gerçeklestirildi. BAKMER’de 46 bransta egitim alan Basaksehirli kadinlari tebrik eden Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, “Bir sehirde kadin mutluysa o sehir mutlu olur” dedi.

Basaksehir Kadin Aktivite Merkezi (BAKMER)’in 2022-2023 dönemi faaliyetleri Emin Saraç Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen kapanis programiyla tamamlandi. Yil boyunca tiyatrodan müzige, el sanatlarindan okuma yazma kurslarina kadar 46 bransta verilen egitimlere katilan Basaksehirli kadinlarin mutluluguna Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, esi Kübra Kartoglu ile birlikte ortak oldu.

Sahne gösterileri geceye damga vurdu

Programa birbirinden güzel sahne gösterileri damga vurdu. BAKMER’de müzik egitimi alan Basaksehirli kadinlardan olusan Türk sanat müzigi ve Türk halk müzigi Korolari, seslendirdikleri eser ve türkülerle kulaklarin pasini sildi. Bendir sov ve geleneksel Türk müzikleri dinletisinin ardindan tiyatro ve halk oyunlari gösterileri, renkli anlara sahne oldu.

“BAKMER kurslarimizi yeniledik”

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, Basaksehirli kadinlari emeklerinden dolayi tebrik etti. BAKMER bünyesinde yaklasik bes bin kursiyerle birçok dalda egitim ve çalismalar yaptiklarini ifade eden Baskan Kartoglu, “Bugüne kadar BAKMER’deki egitim ve faaliyetlerine katilimlarinizdan dolayi sizlere tesekkür ediyorum. Basaksehirli kadinlarimizi BAKMER kurslarimiza davet ediyorum. BAKMER kurslarimizi yeniledik. Sizin de içinde yer alacaginiz çok güzel kurslarimiz, egitim çalismalarimiz olacak. Bir sehirde kadin mutluysa sehir mutlu olur” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile