Bakü'de Mustafa Dönmez'in Oğluna Çarpan Sürücü Tutuklandı

Ergenekon davasının tutuklu sanığı Mustafa Dönmez'in oğlu Alp Kağan Dönmez’e Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de çarparak ölümüne sebep olan Hafiz Veliyev isimli sürücü tutuklandı.

Konuyla ilgili Cihan Haber Ajansı(Cihan)’na açıklamalarda bulunan kazayı soruşturmakla görevli polis şefi Amil Mahmudov, ilk belirlemelere göre kazada bir kasıt olmadığını dile getirdi. Mahmudov, zanlının Bakü Merkez Polis İdaresi ve Binegadi bölge polis müdürlüğünün ortaklaşa yürüttükleri çalışmalarla yakalandığını ifade etti.

Azeri yetkili, olayın çözümü ve zanlının yakalanmasında kaza yerini gören mobese görüntülerinden istifade ettiklerini sözlerine ekledi.Türkiye’de bazı medya kuruluşlarında çıkan ve kazanın cinayet şeklinde ifade edilmesi konusuna da açıklık getiren Mahmudov ‘’Çok rahatlıkla ifade edebilirim ki aynı kaza aynı yerde başka birisinin de başına gelebilirdi. Kasıt olduğunu sanmıyorum ama yinede araştırmalarımız devam ediyor’’dedi.

Hatırlanacağı gibi Alp Kağan Dönmez 31 Ağustos’u 1 Eylül’e bağlayan gece Bakü’deki Azadlık Caddesi ile Cafer Handan Sokağının kesiştiği kavşak yakınında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Ölüm haberi Ergenekon davası tutuklu sanığı Mustafa Dönmez’den üç gün avukatları tarafından gizlenmiş ve duruşma salonunda kendisine haber verilmişti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile