BAL'in En Golcü Takimi Alapli Belediyespor, Ligi Ikinci Tamamladi

BAL'in En Golcü Takimi Alapli Belediyespor, Ligi Ikinci Tamamladi

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup’ta mücadele eden Alapli Belediye Spor, sezonu tamamladi. Sari-mavili temsilcisi oynanan 26 karsilasma sonrasinda BAL Ligi 6. Grup’un en golcü ekibi oldu.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup Alapli Belediyespor’umuz ligin son maçi olan 26. hafta maçinda deplasmanda Eskisehir Demirspor ile karsilasti. Saat 15.00’da Osmangazi Üniversitesi Futbol Sahasi’nda oynanan karsilasmada sari-mavili takim, Eskisehir Demirspor karsisinda üstün bir oyunla sahadan 5-0 galip ayrildi.

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup’ta mücadele eden Alapli Belediye Spor, son 26 maçinda yalnizca 3 maglubiyet ve 4 beraberlik aldi. Alapli Belediyespor, BAL Ligi’ni 16 galibiyet 7 beraberlik ve 3 maglubiyetle kapatti.

2023-2024 sezon içinde oranla gol atmakta zorlanmayan Alapli Belediye Spor, zirve mücadelesi veren kulüpler arasinda 66 golle karsi filelere atmasiyla en fazla gol atan ekip olarak da göze çarpiyor.

Sari-mavi temsilcisi bu sezon BAL’da 6 Grup’ta mücadele eden toplam 196 kulüp arasinda sezonun en iyi takimi ilan edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile