Bal tanıtım günleri Akçatekir'de başlıyor

Adana'da butik bal dükkanları bulunan Karlıova Bal Evi geleneksel hale getirdikleri bal tanıtım günlerini bu yılda devam ettiriyor. 4. Bal Tanıtım Gün

Adana'da butik bal dükkanları bulunan Karlıova Bal Evi geleneksel hale getirdikleri bal tanıtım günlerini bu yılda devam ettiriyor. 4. Bal Tanıtım Günleri 5-8 Ağustos tarihleri arasında Akçatekir şubesinde düzenlenecek.

Bal tanıtım günleri kapsamında ziyaretçilere bal ve arı ürünleriyle ilgili bilgiler verilecek ve tüketicinin soruları cevaplandırılacak. Bunun yanında ziyaretçilere bal ve bal şerbeti ikram edilecek. Ayrıca bal tanıtım günleri boyunca alışveriş yapan bal müşterilerine yüzde 20 indirim uygulanacak.

1986 yılından beri "doğal balın adresi" sloganı ile Türkiye'nin her yöresinden onlarca bal çeşidini tüketiciye sunan Karlıova Bal Evi Genel Müdürü Ömer Salcan, bal ve arı ürünlerini tüketiciye daha iyi anlatmak için geleneksel hale getirdikleri bal tanıtım günlerini bu yılda düzenleyeceklerini belirtti.

Firmalarının bal ve arı ürünlerinin tanıtımına çok değer verdiğini belirten Salcan bu kapsamda müşterilerine nisan ayında vizyona giren ve 60. Uluslararası Berlin Film Festivali'nde Altın Ayı ödülü alan "BAL" filminin sinema biletini hediye ettiklerini anlattı. Salcan, ayrıca Adana Valisi İlhan Atış'ın 2010 yılının ilk bal hasadını yaptığı "Narenciye Balı Hasadı ve Tanıtım Kahvaltısına" sponsor olduklarını ve tüm dünyada "Dünya Bal Arısı Günü" olarak kabul edilen 29 Mayıs'ı bir takım etkinliklerle kutladıklarını belirtti.

Tanıtım etkinliklerinin artarak devam edeceğini belirten Salcan bu yıl içinde yapılacak 5. Bal Tanıtım Günlerinin 4-7 Kasım'da Çukurova Şubesinde düzenleneceğini, etkinliklerle ilgili daha detaylı bilginin 584 00 71 nolu telefondan alınabileceğini sözlerine ekledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile