Balat Altyapisina Köklü Çözüm

Balat Altyapisina Köklü Çözüm

Bursa Büyüksehir Belediyesi, yapilasma yogunlugunun giderek arttigi Balat’i da saglikli bir altyapiya kavusturuyor. Bölgedeki atik sulari aritma tesisine ulastiracak hat üzerine kolektör imalati tamamlanirken, çalismalar kapsaminda bozulan yol, asfalt kaplama ile konforlu hale getirildi.

Bursa’yi gelecege saglikli bir sekilde tasimak amaciyla çevre ve altyapi projelerine önem veren Bursa Büyüksehir Belediyesi, Balat’in altyapi sorununa da köklü çözüm üretiyor. Yapilasma yogunlugunun giderek arttigi bölgedeki atik sularin aritma tesisine ulastirilmasi hedefiyle yogun mesai harcayan BUSKI ekipleri, proje kapsaminda Nilüfer Ilçesi Doganköy Mahallesi Bey Sokak üzerinde 90 metre uzunlugunda 1600’lük kolektör imalatini tamamlandi. Böylelikle bugüne kadar derelere akan atik sular kolektörde toplanirken, Balat altindaki dere geçisinin de tamamlanmasinin ardindan bölgenin tüm atik sulari Hançerli’deki aritma tesisine ulastirilacak.

Bu arada yaklasik 2,5 ay süren imalat sirasinda stabilize yolda meydana gelen ve zaman zaman sürücülerin sikayetlerine neden olan yoldaki çukur sorulari da sicak asfalt kaplama ile ortadan kaldirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile