Balbay‘ın Afişleri Söküldü

Balbay‘ın Afişleri Söküldü

CHP‘den İzmir milletvekili seçilen ancak tahliye talebi reddedilen Ergenekon soruşturması sanıklarından Mustafa Balbay‘ın ağzından şehrin çeşitli yerlerine asılan CHP‘ye teşekkür billboardları, asıldıkları yerlerden söküldü.

CHP tarafından İzmir‘den aday gösterilen gazeteci Mustafa Balbay, Meclis‘te yemin etmeyen partili arkadaşlarına şehrin çeşitli yerlerindeki billboardlar aracılığıyla teşekkür etmiş ancak kullanılan afişlerdeki yazıda imzanın olmaması dikkat çekmişti. İmzanın olmaması teşekkür yazısını Mustafa Balbay‘ın değil de bir başka kişinin astırdığı ihtimalini öne çıkarırken, CHP‘nin tahliyesini şart koşarak yemin etmediği Balbay için hazırlanan iki ayrı billboardda, "Milletin iradesine sahip çıktığın için!

Teşekkürler CHP ve oyumun takipçisi olduğun için! Teşekkürler CHP" ifadeleri ile Mustafa Balbay‘ın fotoğrafı dikkat çekmişti. İzmir‘in birçok yerine asılan bilboardlar bir gün sonra asıldıkları yerden kaldırıldı. İzmir genelinde afişlerin tamamının kaldırıldığı görülürken, afişleri kimin astığı ve kaldırdığı merak konusu oldu.

Afişlerin asıldıkları yerlerden kaldırıldığını gören İzmirliler, "Kimsenin sahiplenmemesi garip bir durum. Bir gecede bu kadar afişi sökmek daha garip. Herhalde birileri Mustafa Balbay‘ı görmekten rahatsız oluyor. Cumhuriyet Halk Partisi‘nin sahiplenmemesi konuşuluyor ama bu yanlış. Cumhuriyet Halk Partisi her afişin önüne bir CHP‘li dikecek değil" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile