Balbey Mahallesi'nde Metruk Yapilar Yikildi

Balbey Mahallesi'nde Metruk Yapilar Yikildi

Antalya Büyüksehir Belediyesi tarihi Balbey Mahallesi’nde asayis açisindan mahallenin huzurunu bozan metruk yapilarin yikimini gerçeklestiriyor. Büyüksehir Belediyesi ayrica görüntü kirliligine neden olan alanlarda da temizlik çalismasi gerçeklestirdi.

Balbey 1.Etap Proje Alani 28476 ada 5 parselde insaat sürecine iliskin yikim islemlerini tamamlayan Antalya Büyüksehir Belediyesi 1.Etap Proje Alani ile es zamanli olarak yenileme alani sinirlari içerisinde kalan diger alanlara iliskin olarak tespit, planlama ve tasarim projesi çalismalarini sürdürüyor. Bu kapsamda Balbey Mahallesi ve Bölgesi Koruma Kentsel Yenileme Gelistirme Güzellestirme Kültür ve Dayanisma Dernegi’nin talebi üzerine mahallenin huzurunu bozan yerlerle ilgili tespit çalismasi yapildi.

Tespitin ardindan Antalya Büyüksehir Belediyesi Kent Estetigi Dairesi Baskanligi, Fen Isleri Dairesi Baskanligi ve KUDEB (Koruma, Uygulama ve Denetim Bürolari) koordinatörlügünde çalisma yapildi. Yapilan tespitler sonucu alanin can ve mal güvenligini tehdit eden metruk yapilarin yikimi gerçeklestirildi.

Balbey Mahallesi’nde bahçe duvari, kapi-pencere açikliklarinin kapatilmasi gibi islemler de Kent Estetigi Dairesi Baskanligi, Fen Isleri Dairesi Baskanligi ve KUDEB koordinatörlügünde yürütülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile