Balçova'da Egitime Destek Son Sürat Devam Ediyor

Balçova'da Egitime Destek Son Sürat Devam Ediyor

‘Esit ve Kaliteli Egitim’ sloganiyla yillardir egitim kurumlarina ve ögrencilere destek olan Balçova Belediyesi, bu yil da hazirliklarini ara vermeden devam ediyor.

2023-2024 egitim yilinda ilk ders zilinin çalmasina sayili günler kaldi. ‘Esit ve Kaliteli Egitim’ sloganiyla yillardir egitim kurumlarina ve ögrencilere destegini esirgemeyen Balçova Belediyesi, bu egitim yili içinde hazirliklara devam ediyor. Ilçedeki ilk ve orta ögretim kurumlarinin çevre ve bahçe temizligini tamamlayan Balçova Belediyesi bu çerçevede okul müdürlüklerinden ve okul aile birliklerinden gelen talepleri de degerlendiriyor. Ayrica ekonomik zorluklar ve artan enflasyon nedeniyle de çocuklarinin okul masraflarini karsilamakta güçlük çeken ailelere destek olunuyor.

“Ülkemizin geleceginin güzel olmasi için basarili çocuklar yetismesini istiyoruz”

Egitime verdikleri destegin ülkenin gelecegi ile ilgili oldugunu ifade eden Balçova Belediye Baskani Fatma Çalkaya “Çocuklarimiza esit egitim vermezsek zenginin çocugu zengin, fakirin çocugu fakir olur. Biz ülkemizin geleceginin güzel olmasi için basarili çocuklar yetismesini istiyoruz. Bunun için de çocuklarimiza esit ve kaliteli bir egitim vermemiz gerekiyor. Balçova Belediyesi olarak yillardir bu inançla hizmet ediyoruz. Basta okullarimizin bakim, onarim ve temizligi sonra da ailelerimize maddi destek olmak üzere tüm gücümüzü seferber ediyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile