Bale Okulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Gösterisi

Bale Okulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Gösterisi

Bursa Nilüfer Uğur Bale Okulu öğrencilerinin yıl sonu gösterisi izleyicileri büyüledi.

Etkinlik Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde 80 öğrencinin unutulmaz şovlarıyla gerçekleşti.

Nilüfer Uğur Bale Okulu Sahibi Bale Öğretmeni Nilüfer Akdeniz, bu yıl 14’üncü yıllarında 14’üncü resitallerini yaptıklarını söyledi.

Resitali Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yararına düzenlediklerini anlatan Akdeniz, sözlerine şöyle devam etti: "Etkinliğin geliri burslu öğrencilerin bütün eğitimleri için kullanılacak. 80 tane çocuğumuz dans etti. Bu sene Alice Harikalar Diyarının 100’üncü yılı ve bizde o yüzden 100’üncü yılı şerefine bu sene resitalimizde Alice Harikalar Diyarı’ndayı canlandırdık. 80 çocuk Alice Harikalar Diyarı’nda çeşitli kahramanlar olacaklar. Çiçekler, tavşanlar, Alice, şapkacı gibi oyunlar sergiledik. Resitallerimiz iki yılda bir yapılıyor. Çünkü biz İngiliz Kraliyet Ailesine bağlı bir okuluz. İngiltere’den iki yılda bir Royal Akademi’den müfettişler geliyor ve çocukları izliyor. Çocuklar uluslararası bir sınava tabi oluyorlar. O yüzden bir sene resital yapıyoruz, bir sene Royal Akademi sınavlarıyla geçiyor.”

Öte yandan Bursa Nilüfer Uğur Bale Okulu’nda eğitim alan Bilecikli Ecesu Sünetci gösterilerde yer alırken, okuldan mezun baleciler gösterilerin sonunda diplomalarına kavuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile